Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στη Νίκαια-Στη δημοσιότητα η πρώτη ΦΩΤΟ

Την ανέβασε στο Twitter του δημοσιογράφος

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στη Νίκαια-Στη δημοσιότητα η πρώτη ΦΩΤΟ

Αυτή τη φωτογραφία, με το αχνό πρόσωπο ενός άνδρα σε γαλάζιο φόντο ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter ο αρχισυντάκτης της Ισραηλινής τηλεόρασης, Amichai Stein, ο οποίος είναι γνωστός για τα αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ.

Untitled.jpg

Στο σχόλιο με το οποίο συνοδεύει τη φωτογραφία ο A. Stein, αναφέρει με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο απεικονιζόμενος είναι ο μακελάρης της Νίκαιας.

Ο οδηγός του φορτηγού που πραγματοποίησε την επίθεση χθες βράδυ στη Νίκαια σκοτώνοντας τουλάχιστον 84 ανθρώπους πριν πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας ονομάζεται Μοχάμεντ Λαχουαέι Μπουχλέλ.

Σύμφωνα με άλλη ανάρτηση στο twitter, ο δράστης είχε εξασφαλίσει 10ετη άδεια παραμονής στη Γαλλία από το 2009.

ηφγηφγη.jpg


Αστυνομικοί, που ερεύνησαν το φορτηγό μετά τον θάνατο του οδηγού από τα πυρά τους, βρήκαν την ταυτότητα του Μπουλέλ στην καμπίνα του φορτηγού, ενώ ένα δεύτερο δελτίο ταυτότητας φέρεται να βρέθηκε μέσα στην καμπίνα του φορτηγού.

Γείτονες του Μπουλέλ τον περιέγραψαν ως "μοναχικό" και "σιωπηλό". Ο άνδρας ανέβαινε πάντα στο διαμέρισμά του με το ποδήλατό του και στάθμευε σε κοντινή απόσταση ένα φορτηγάκι που χρησιμοποιούσε στη δουλειά του.

Δεν φαινόταν να είναι θρησκευόμενος και φορούσε συχνά κοντό παντελόνι, σύμφωνα με τον Σεμπαστιέν, ο οποίος κατοικεί σε ένα τετραώροφο κτίριο στην ίδια γειτονιά.

Ο Μπουλέλ εργαζόταν ως οδηγός του μοιραίου φορτηγού. Φέρεται, σύμφωνα με μάρτυρες, να φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» λίγο πριν τον σκοτώσουν οι αστυνομικοί και αφού είχε σπείρει τον θάνατο ρίχνοντας το φορτηγό του πάνω στο πλήθος που είχε μαζευτεί στη Νίκαια για να γιορτάσει την Ημέρα της Βαστίλης. Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι ο δράστης είχε παρκάρει στο σημείο όπου αργότερα έγινε το μακελειό για περισσότερες από εννέα ώρες, λέγοντας ότι στο φορτηγό μετέφερε παγωτό. Μέσα στο φορτηγό βρέθηκαν όπλα και χειροβομβίδες και όπλα.

Ο Μπουλέλ ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο στο star.gr:Χτύπησαν στη Νίκαια γιατί δεν τα κατάφεραν στο Euro; Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα

ΜΑΥΡΗ επέτειος για τη Γαλλία! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ μαρτυρίες: «Υπήρχαν παιδιά, ποδοπατούνταν...»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ Ολάντ: 50 τραυματίες είναι ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο στη Νίκαια

ΑΥΤΟ είναι το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ του διαμερίσματος του μακελάρη της Νίκαιας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top