ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ! Πατέρας ΣΚΟΤΩΣΕ... κατά λάθος το ίδιο του το παιδί

Το 14χρονο αγοράκι έσβησε μπροστά στα μάτια των αδελφών του

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ! Πατέρας ΣΚΟΤΩΣΕ... κατά λάθος το ίδιο του το παιδί
Μια απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ο 14χρονος Stephen J. Brumby επισκέφτηκε με τον πατέρα του, William 'Clayton' Brumby, σκοπευτήριο της περιοχής.

ρυξςρυξςρυξ.jpg
Πατέρας και γιος έριχναν σφαίρες, όταν ξαφνικά ο 14χρονος χτυπήθηκε κατά λάθος(!) από τον ίδιο του τον πατέρα. Με τα δύο αδέλφια του, 24 και 12 ετών να κοιτούν έντρομα, ο 14χρονος άρχισε να αιμορραγεί. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά. Ο μικρός ήταν νεκρός.

ερυξςρυξ.jpg

Λίγο αργότερα η μητέρα του ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του γιου της γράφοντας «δεν υπάρχουν λόγια».

ςερξςρυξ.jpg

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στον άνδρα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες καθώς το περιστατικό χαρακτηρίζεται τραγικό δυστύχημα. Το σκοπευτήριο πάντως καυχιέται για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας, επιτρέποντας σε παιδιά έως 14 ετών να ρίχνουν δωρεάν εάν συνοδεύονται από γονιό ή κηδεμόνα.

ρυξτρξ.jpg
Στο κλίμα αυτό πριν τρεις εβδομάδες είχε ανεβάσει στη σελίδα του στο Facebook τη φωτογραφία ενός αγοριού με όπλο γράφοντας: «Στα σωστά εκπαιδευμένα παιδιά δεν συμβαίνουν ατυχήματα. Πιστεύουμε πως η ασφάλεια είναι προτεραιότητα και στο πλαίσιο αυτό τη διδάσκουμε τα παιδιά μας». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top