«The real game of thrones»:Τα Βρετανικά πρωτοσέλιδα με τις υποψηφιότητες για την πρωθυπουργία!

Σε αναβρασμό βρίσκεται η χώρα

«The real game of thrones»:Τα Βρετανικά πρωτοσέλιδα με τις υποψηφιότητες για την πρωθυπουργία!

​Με σαιξπηρικό δράμα σχολιάζει το βρετανικό site, The Week, την κατάσταση στην Βρετανία!

dfhfghsfyjh.jpg

Aπό σήμερα, η νέα «σιδηρά κυρία» του Συντηρητικού Κόμματος έχει και την υποστήριξη της Daily Mail στην μάχη, ως «η μόνη ικανή για τη δουλειά» από τους υποψήφιους.

dailymail.jpg
Συνολικά, πέντε υποψήφιοι συμμετέχουν στη μάχη για τη διαδοχή, εκτός του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εκπλήσσοντας τους πάντες ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει.

«Φίλοι μου, πρέπει να σας πω, σε εσάς που περιμένετε "την φράση σοκ" αυτής της ομιλίας, ότι δεν μπορώ να είμαι αυτό το πρόσωπο», είπε χθες σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ο Μπόρις Τζόνσον αφήνοντας άναυδο το ακροατήριό του.

Είχε προηγηθεί η αιφνιδιαστική υποβολή υποψηφιότητας του υπουργού Δικαιοσύνης Μάικλ Γκόουβ, που ήταν το δεύτερο «μεγάλο όνομα» του στρατοπέδου του Brexit και αναμενόταν να στηρίξει τον Μπόρις Τζόνσον.

«Το σπίτι καίγεται και η Τερέζα είναι η μόνη που μπορεί να σβήσει τη φωτιά», είναι ο σημερινός τίτλος της Daily Mail που δίνει τη γραμμή της εφημερίδας υπέρ της υποψηφιότητάς της.

Η Daily Mail πιστεύει ότι μόνο η Μέι έχει τα προσόντα, το κύρος και την εμπειρία για να ενώσει το κόμμα της και τη χώρα και πιθανόν για να εισαγάγει ένα νέο, καθαρότερο, πιο έντιμο είδος πολιτικής: «Είναι μία σώφρων γυναίκα, με ηθική δημόσιου λειτουργού και τεράστ��α ικανότητα για σκληρή δουλειά και προσοχή στη λεπτομέρεια... με αυτά τα χαρακτηριστικά, καθώς και με τον ατσάλινο χαρακτήρα της, μοιάζει με την Μάργκαρετ Θάτσερ» γράφει η εφημερίδα.

Η Metro έχει τίτλο: «The Real Game of thrones» έχοντας στο εξώφυλλο την Μέι, τον Γκόουβ και τον Τζόνσον!

CmQ6afJVUAI1j0B.jpg

Sun: «Brexecuted»

«Από ήρωας του Brexit στο μηδέν σε μία εβδομάδα», γράφει η εφημερίδα Sun αναφερόμενη στον Μπόρις Τζόνσον. Το βρετανικό ταμπλόιντ παίρνει επίσης θέση, τόσο υπέρ της Τερέζα Μέι , όσο και υπέρ του Μάικλ Γκόουβ.
sun.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top