ΤΑΦΟΣ για 200 άτομα η Τουρκία μέσα σε 1 έτος! Τα κοινά σημεία με την επίθεση στις Βρυξέλλες

Όλα δείχνουν τον ISIS πίσω από το αιματοκύλισμα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ

ΤΑΦΟΣ για 200 άτομα η Τουρκία μέσα σε 1 έτος! Τα κοινά σημεία με την επίθεση στις Βρυξέλλες
Σκόρπισαν για ακόμη μια φορά το θάνατο σε ένα μέρος γεμάτο από κόσμο, οι δράστες του χθεσινού αιματοκυλίσματος στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Η Τουρκία δε, τον τελευταίο χρόνο (Ιούνιος 2015- Ιούνιος 2016) έχει γίνει τάφος περίπου 200 ανθρώπων μετά από σωρεία επιθέσεων από Κούρδους αντάρτες αλλά και από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.
τθ.jpg
Το μακελειό στο αεροδρόμιο του Ατατούρκ θυμίζει σε πολλά σημεία την αιματηρή επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Παρόλο που οι τζιχαντιστές δεν έχουν αναλάβει ακόμη την ευθύνη, όλα δείχνουν πως αυτοί βρίσκονται πίσω από το αιματοκύλισμα.
αρχείο λήψης (2).jpg
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τρομοκράτες λειτούργησαν όπως και οι δράστες της επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Έφτασαν στο Ατατούρκ με ταξί. Εξαπέλυσαν τις επιθέσεις σε σημεία που βρίσκονται πολλοί αθώοι και στη συνέχεια πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι. Ο χώρος των αεροδρομίων άλλωστε έχει πολλούς "άπιστους" κατά τις πεποιθήσεις τους, αφού καθημερινά καταφθάνουν χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο.
new.jpg
Σε αυτά τα σημεία πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι οι δράστες, σύμφωνα με τη New York Times.
αρχείο λήψης (3).jpg
Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα είναι από τις μαρτυρίες των ανθρώπων που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο και από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Μέχρι στιγμής κανένας μάρτυρας δεν έχει αναφέρει ότι άκουσε κάποιον από τους μακελάρηδες να επικαλείται τον Αλλάχ ή να δηλώνει την υποταγή του στο Ισλάμ, όπως συνηθίζεται στις επιθέσεις των τζιχαντιστών.
αρχείο λήψης (1).jpg
Ωστόσο, η δίψα των δραστών να χυθεί αίμα… μας παραπέμπει στον τρόπο δράσης και στις φρικαλεότητες του ISIS.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top