ΤΡΙΓΜΟΙ στο στρατόπεδο του Τραμπ: Απέλυσε τον διευθυντή της προεκλογικής του εκστρατείας

Ένας 19χρονος προσπάθησε να εκτελέσει τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ

ΤΡΙΓΜΟΙ στο στρατόπεδο του Τραμπ: Απέλυσε τον διευθυντή της προεκλογικής του εκστρατείας

​Σε δραστικές αλλαγές προχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ ένα μήνα πριν από το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το χρίσμα που θα διεξαχθεί στο Κλίβελαντ.

Ο μεγιστάνας, ο οποίος έχει βάλει στο μάτι τον Λευκό Οίκο, απέλυσε τον διευθυντή της εκστρατείας του Κόρεϊ Λεβαντόφσκι! Η ομάδα του Τραμπ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Λεβαντόφσκι, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστούς τους λόγους της: «Η εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ για τις Προεδρικές Εκλογές, που πέτυχε ένα ιστορικό ρεκόρ έχοντας συγκεντρώσει σχεδόν 14 εκατομμύρια ψήφους στις προκριματικές εκλογές, ανακοινώνει σήμερα ότι ο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι δεν θα εργάζεται πλέον σε αυτήν» επισήμανε η Χόουπ Χικς, η εκπρόσωπος τύπου της εκστρατείας του Τραμπ σε μια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, τα τρία παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ απαίτησαν από τον πατέρα τους να απολύσει τον Κόρεϊ Λεβαντόφκσι, καθώς έκριναν ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπως απαιτεί το επόμενο στάδιο της εκστρατείας του μεγιστάνα.

Ο αντικαταστάτης του ονομάζεται Πολ Μάναφορτ και πρόκειται για έναν βετεράνος του Ρεπουμπλικανικού Κό��ματος που εντάχθηκε στην ομάδα τέλη Μαρτίου με στόχο να προσδώσει έναν επαγγελματισμό στην εκστρατεία.

Ένας 19χρονος Βρετανός προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Και σαν να μην του έφταναν όλα αυτά… Ο Ντόναλντ Τραμπ είδε και τον Χάρο με τα μάτια του καθώς ένας 19χρονος Βρετανός προσπάθησε να τον δολοφονήσει.

sadford-tramp-600x400.jpg
Ειδικότερα, ο Μάικλ Σάντφορντ ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στο Λας Βέγκας, όπου ο Τραμπ είχε ομιλία, με στόχο να τον σκοτώσει.

Ο 19χρονος, με το πρόσχημα ότι θέλει να πάρει ένα αυτόγραφο, πλησίασε τον μεγιστάνα και επιχείρησε να αρπάξει το όπλο ενός αστυνομικού και να το στρέψει κατά του υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα. Τότε συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Ο ίδιος είπε ότι οδήγησε από την Καλιφόρνια στο Λας Βέγκας μόνο και μόνο για να σκοτώσει τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό. Μάλιστα πρόσθεσε ότι αν δεν είχε συλληφθεί, θα προσπαθούσε πάλι και τον σκοτώσει, στην επόμενη συγκέντρωσή του στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Ο νεαρός θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 5η Ιουλίου που θα διεξαχθεί η δίκη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top