Από μικρός στα βάσανα!Αγόρι ενός έτους με τριχοφυΐα,σεξουαλικές ΟΡΜΕΣ και τεστοστερόνη 25χρονου

Κι όμως... γίνεται!

Όσο παράξενο κι αν σας φανεί, ένα αγοράκι μόλις ενός έτους διαγνώστηκε με πρώιμη ήβη στην Ινδία. Οι εξετάσεις του μικρού Akash, ο οποίος άρχισε ήδη να έχει τριχοφυΐα και σεξουαλικές ορμές, έδειξαν πως η τεστοστερόνη του είναι στα επίπεδα... 25χρονου!

Τα γεννητικά του όργανα είναι δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με το υπόλοιπο χώμα του, έχει τριχοφυΐα στο σώμα και στο πρόσωπο, ενώ η φωνή του αρχίζει να «βαραίνει». Οι γιατροί διέγνωσαν πρώιμη ήβη, διαταραχή που διαγιγνώσκεται όταν ένα αγόρι μπαίνει στην ήβη πριν καν γίνει επτά- οκτώ χρονών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι γονείς του Αkash παρατήρησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά πριν από περίπου έξι μήνες. Σε ηλικία μόλις έξι μηνών, τα γεννητικά όργανα του γιου τους μεγάλωναν αφύσικα γρήγορα.

«Είπαμε πως ίσως είναι απλώς ένα μεγάλο μωρό και δεν τον πήγαμε στο γιατρό», εξήγησε η μητέρα του, «αλλά όταν έγινε ενός έτους ήταν προφανές πως κάτι συνέβαινε. Η πεθερά μου, που έχει αναθρέψει πολλά παιδιά στην οικογένεια, είπε πως η ανάπτυξή του έμοιαζε αφύσικη. Τότε τον πήγαμε στο γιατρό».

Όπως σημειώνει η Daily Mail, η πρώιμη ήβη είναι σπάνια διαταραχή. «Η πρώιμη ήβη είναι τραυματική για ένα παιδί της ηλικίας του Akash», εξήγησε ο γιατρός του, Vaishakhi Rustagi. «Γίνεται βίαιος, η μυϊκή δύναμή του αυξάνεται τόσο που ακόμα και οι γονείς του δεν μπορούν να τον ελέγξουν».

Ακόμα ένα ζήτημα είναι η ανάπτυξή του, η οποία θα σταματήσει απότομα με αποτέλεσμα να μείνει το αγόρι σε ύψος γύρω στο ένα μέτρο.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top