ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η στιγμή της σύλληψης του τρομοκράτη των Βρυξελλών

Οι αστυνομικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο

​Το βίντεο της σύλληψης του βομβιστή του Παρισιού και των Βρυξελλών, Μοχάμεντ Αμπρίνι, έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές του Βελγίου.

Στο ερασιτεχνικό αυτό βίντεο που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής, όπου έγινε η σύλληψη, δείχνει τον Αμπρίνι πεσμένο στο οδόστρωμα με τα χέρια στο κεφάλι και δύο άνδρες της αντιτρομοκρατικής να τον κρατούν ακινητοποιημένο, σημαδεύοντάς τον στο κεφάλι με τα όπλα τους.

Ο 31χρονος, βελγικής υπηκοότητας, Μοχάμεντ Αμπρίνι ήταν ο νούμερο ένα καταζητούμενος στις Βρυξέλλες, ως ύποπτος τόσο για συμμετοχή στις βομβιστικές επιθέσεις του Παρισιού τον περασμένο Νοέμβριο, όσο και σε εκείνες των Βρυξελλών.

Θεωρείται μάλιστα ότι είναι ο μυστηριώδης «άνδρας με τα άσπρα», επίσης γνωστός και ως «ο άνδρας με το καπέλο», που κατάφερε να ξεφύγει από τη διπλή βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο του Ζαβεντέ�� των Βρυξελλών.

Παρ’ όλ’ αυτά, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, οι εκπρόσωποι των βελγικών αρχών δήλωσαν πως δεν είναι ακόμα σαφές αν είναι ο ίδιος άνθρωπος.

Πάντως, ο Αμπρίνι βρισκόταν στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους εγκληματίες της Ευρώπης, μετά από μαρτυρίες ότι τον είχαν δει στο αυτοκίνητο του Αμπντελσάμ, δύο μέρες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Μάλιστα αποτυπώματα και DNA του είχαν βρεθεί στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις, όπως επίσης και σε ένα διαμέρισμα στις Βρυξέλλες, όπου φέρεται να ήταν το κρησφύγετο του Αμπντελσάμ.

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαιώνουν τη σύλληψη Αμπρινί οι Βρυξέλλες

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο Αμπρινί, καταζητούμενος για τις επιθέσεις στο Παρίσι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top