ΣΑΛΟΣ με ξενοφοβικό εξώφυλλο στην Πολωνία! Δείχνει το «βιασμό της Ευρώπης από το Ισλάμ»

Έκαναν το ρατσισμό… πρωτοσέλιδο!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα εθνικιστικό και ξενοφοβικό περιοδικό της Πολωνίας, το οποίο κυκλοφόρησε με ένα σοκαριστικό εξώφυλλο!

Στο ρατσιστικό αυτό πρωτοσέλιδο, η Ευρωπαϊκή Ένωση αναπαρίσταται ως γυναίκα στην οποία επιτίθενται άνδρες με σκούρο δέρμα, υπό τον τίτλο «Ο Βιασμός της Ευρώπης από το Ισλάμ»! Στο φωτομοντάζ του περιοδικού «wSieci» απεικονίζεται μια ξανθιά γυναίκα με μακριά μαλλιά, το σώμα της οποίας είναι τυλιγμένο με μια σημαία της ΕΕ την οποία τραβούν βίαια ανδρικά χέρια.

τρυξτρυξευτξςερυξ.jpg

Το εξώφυλλο και το κεντρικό άρθρο επικεντρώνονται στις πληροφορίες σχετικά με τις σεξουαλικές επιθέσεις και τους βιασμούς που φέρονται να διέπραξαν μετανάστες τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία.

«Οι κάτοικοι της παλιάς Ευρώπης συνειδητοποίησαν με οδυνηρό τρόπο, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, τα προβλήματα που απορρέουν από την μαζική ροή των προσφύγων», αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που πρόσκεινται στη δεξιά στην Πολωνία, όπως επίσης και το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του κυβερνώντος συντηρητικού κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS), επισημαίνουν τους «κινδύνους» της μετανάστευσης, αν και κανένας πρόσφυγας ή μετανάστης από τη Μέση Ανατολή δεν έχει προς το παρόν φθάσει σε αυτήν την χώρα των 38 εκατομμυρίων κατοίκων!

Το εξώφυλλο έχει προκαλέσει την κατακραυγή πολλών χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι –όπως αναμενόταν- έσπευσαν να αποδοκιμάσουν την προβολή του ρατσισμού που επιτυγχάνεται μέσω του συγκεκριμένου τεύχους.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top