«Οι άντρες θα έπρεπε να επιτρέπεται να πιάνουν τις θηλές των γυναικών που θηλάζουν δημόσια»

Η δήλωση Ρεπουμπλικάνου που προκάλεσε σάλο

«Οι άντρες θα έπρεπε να επιτρέπεται να πιάνουν τις θηλές των γυναικών που θηλάζουν δημόσια»

​Παρά το γεγονός ότι άνδρες και γυναίκες επιτρέπεται βάσει νόμου να εκθέτουν τις θηλές τους στην πολιτεία του Νιου Χάμσαϊρ, ορισμένοι εκπρόσωποι της πολιτείας εναντιώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα δικαιώματα των γυναικών να εκθέτουν το σώμα τους.

Ο εκπρόσωπος της πολιτείας του Νιου Χάμσαϊρ Τζος Μουρ έγραψε στο Facebook ότι οι άνδρες θα έπρεπε να επιτρέπεται να πιάσουν τις θηλές των μητέρων που θηλάζουν δημόσια, εάν δεν περάσει ο νόμος που απαγορεύει στις γυναίκες να εκθέτουν τα στήθη τους.

Το νομοσχέδιο, το οποίο υποστηρίζεται αποκλειστικά από τους Ρεπουμπλικανούς, αναφέρει ότι μια γυναίκα θα μπορούσε να κατηγορηθεί για πλημμέλημα αν «εξέθετε σκόπιμα περιοχή της θηλής είτε την θηλή του στήθους της είτε το στήθος της σε δημόσιο χώρο και με την παρουσία ενός άλλου ατόμου, αδιαφορώντας για το αν ένα λογικό άτομο προσβληθεί ή ενοχληθεί από την πράξη αυτή».

Όταν μια άλλη εκπρόσωπος της πολιτείας, η Αμάντα Μπόουλντιν, επέκρινε το νομοσχέδιο στο Facebook, ο Τζ. Μουρ έσπευσε να απαντήσει με ύφος:

«Ποιος δεν υποστηρίζει το δικαίωμα των γυναικών να ταϊζουν; Μη μου δίνεις φιλελεύθερες επισημάνσεις Αμάντα. Αν είναι η φυσική τάση μιας γυναίκας να βγάλει την θηλή της δημόσια και το υποστηρίζεις, τότε δεν θα είχες πρόβλημα με έναν άνδρα να την κοιτάει και να την πιάνει. Εξάλλου, είναι όλα σχετικά και φυσικά, σωστά;»

Αρκετοί πολίτες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με τις απόψεις των Ρεπουμπλικανών, συγκρίνοντάς τις με τη στήριξη της κουλτούρας του βιασμού.

568459671600000001eb9c92.jpg

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο εκπρόσωπος της πολιτείας Αλ Μπαλταζάρο:

«Αμάντα, χωρίς έλλειψη σεβασμού, αλλά η θηλή σου θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να δω. Θες να μετατρέψουμε τις οικογενειακές μας παραλίες σε ένα διαστροφικό σόου. Οι φιλελεύθεροι επιθυμούν μια παραλία γυμνιστών, συγκεντρώστε χρήματα και α��οράστε μία, αν θέλετε τα παιδιά σας να εκτεθούν στον γυμνισμό, κάντε το. Μερικοί από εμάς, ανοιχτόμυαλοι εκπρόσωποι, πιστεύουμε στις αξίες της οικογένειας».

568459911f00000601e9cbe8.jpg

Πηγή: huffingtonpost.com

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top