ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο- Η ιστορία του ξεκίνησε πριν από 60 χρόνια

Το προσωπικό του αποτελείται από περίπου 50 άτομα

ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο- Η ιστορία του ξεκίνησε πριν από 60 χρόνια

​Μπορεί εξωτερικά να μοιάζει σαν ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι, ωστόσο, αν μπείτε μέσα θα ερωτευτείτε τόσο τον εσωτερικό χώρο όσο και τα υπέροχα gourmet πιάτα του.

time2_2.jpg
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ανακηρύχθηκε το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου. Ο λόγος για το Restaurant de l'Hôtel de Ville το οποίο βρίσκεται στην Ελβετία!

time3_1.jpg
Ήταν πριν από 60 χρόνια όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για το κοινό… Ανήκει στον 44χρονο Γάλλο σεφ Μπενουά Βιολιέ και απασχολεί περίπου 50 άτομα. Ο επικεφαλής των σπουδαίων σεφ που εργάζονται στην κουζίνα του είναι εκεί από το 2013, ενώ τα πιάτα που σερβίρονται είναι οικονομικά απλησίαστα!

time5_1.jpg
timea2.jpg
Τα «1000 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου» ή πιο απλά La Liste είναι μία ιδέα διαφόρων ειδικών της… γεύσης, που αγκάλιασε το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.

timeb5.jpg
Η επίσημη παρουσίαση της λίστας θα γίνει την Πέμπτη από τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς. Περιλαμβάνει 127 ιαπωνικά εστιατόρια, 116 γαλλικά, 97 αμερικανικά, 73 κινέζικα και περισσότερα από 100 ισπανικά και γερμανικά εστιατόρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top