ΕΛΗΞΕ η ομηρία στη Γαλλία: Ελεύθεροι οι όμηροι-Ένας νεκρός

Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν σχετίζεται με τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι-Πρώτη ανάρτηση: 24.11.2015 - 23.12

ΕΛΗΞΕ η ομηρία στη Γαλλία: Ελεύθεροι οι όμηροι-Ένας νεκρός

Έληξε η ομηρία που προκάλεσε νέο συναγερμό στη Γαλλία το βράδυ της Τρίτης μετά από τρεις ολόκληρες ώρες!

Aρχικά, υπήρξαν φόβοι πως η ομηρία σχετιζόταν με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, που σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο στην Πόλη του Φωτός. Ωστόσο αργότερα έγινε γνωστό, πως το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκράτες, αλλά με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές και η αστυνομία, οι τρεις όμηροι οι οποίοι κρατούνταν από ενόπλους στην πόλη Ρουμπέ της βόρειας Γαλλίας, απελευθερώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ένας από τους απαγωγείς σκοτώθηκε, με την αστυνομία να συλλαμβάνει και άλλους υπόπτους.

roubai.jpg

ΤΟ XΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ:

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ένοπλοι είχαν ταμπουρωθεί σε σπίτι όπου διέμενε ένας τραπεζίτης με την οικογένεια του, και στο οποίο μπήκαν (το απόγευμα της Τρίτης) μάλλον με σκοπό να το ληστέψουν.

Αμέσως μόλις έφθασε στο σημεί�� η μονάδα αντιμετώπισης εγκλημάτων, η οποία είχε ειδοποιηθεί σχετικά με αυτήν την απόπειρα διάρρηξης, σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ οι δράστες πήραν ομήρους τους ενοίκους του σπιτιού.

roub4.jpg

roubai3.jpg

sky.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top