ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO:Πιτ μπουλ κατασπαράσσουν περαστικό μετά από εντολή της ιδιοκτήτριας τους

Ο μεσήλικας κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος και παλεύει για τη ζωή του

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO:Πιτ μπουλ κατασπαράσσουν περαστικό μετά από εντολή της ιδιοκτήτριας τους

​Βγαλμένη από ταινία τρόμου είναι η απίστευτη σκηνή που εκτυλίχθηκε σε γειτονιά της Νέας Υόρκης.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από μια διαφωνία που είχε η 55χρονη Σίνθια Όλιβερ, με έναν 62χρονο άνδρα έξω από το σπίτι της. Κουβέντα στην κουβέντα δεν άργησε να γίνει ο καυγάς, με αποτέλεσμα εκείνη να δώσει εντολή στα δυο πι�� μπουλ της, να του επιτεθούν.

Out-of-control-pit-bulls-attack-a-man-in-New-York-City (1).jpg
Όπως θα δείτε και στο video (προσοχή θέλει γερό στομάχι), τα δυο άγρια σκυλιά έχουν ρίξει στο έδαφος τον τρομοκρατημένο άνδρα και τον κατασπαράσσουν, ξεσκίζοντας του τις σάρκες.

Εκείνος δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ενώ οι περαστικοί προσπαθούν μάταια να τον σώσουν, χρησιμοποιώντας ό,τι βρουν μπροστά τους.

Τα σκυλιά όμως δεν χαμπαριάζουν, και στη συνέχεια παίρνουν στο κυνήγι όποιον βρουν μπροστά τους!

Out-of-control-pit-bulls-attack-a-man-in-New-York-City.jpg
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο πρώτος άνδρας είχε χάσει μέρος του αυτιού του, και είχε πολλές βαθιές πληγές στο στήθος και στα χέρια. Μαζί με έναν ακόμα άνδρα που έτρεξε να βοηθήσει και τραυματίστηκε και αυτός σοβαρά στο χέρι από δάγκωμα ενός από τα πιτ μπουλ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Όσο για την ιδιοκτήτριά τους αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές κατηγορίες για επιθέσεις.

Το video τράβηξε μια γειτόνισσα με το κινητό της τηλέφωνο από το μπαλκόνι του σπιτιού της, προσπαθώντας παράλληλα να καλέσει την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top