Πιο χύμα από ποτέ η Μέρκελ: Παραθερίζει στο βουνό, τρώει φρούτα και τον σύζυγο με τα μάτια της

Χαλαρές στιγμές στο νότιο Τιρόλο-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

​Άβαφη, αχτένιστη, χωρίς σακάκι, φορώντας καπέλο και σκαρπίνια, αλλά και με ένα σακίδιο κρεμασμένο στην πλάτη η πιο ισχυρή γυναίκα της Ευρώπης άφησε πίσω της τα προβλήματα και την ελληνική κρίση και απολαμβάνει τις διακοπές της στο νότιο Τιρόλο της Ιταλίας, τον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό.

Μακριά από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β.Σόιμπλε και τις έννοιες περί συμφωνίας και Grexit, και έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο σύντροφο της η γερμανίδα Καγκελάριος ξεκουράζεται μετά από έναν ιδιαίτερα κουραστικό χειμώνα.

FROUTA2.jpg

Σε αντίθεση με τους πολλούς συμπατριώτες της που επιλέγουν τα ελληνικά νησιά για την παραθέριση τους, η κα Μέρκελ προτιμά να παίρνει τα βουνά.

Αγαπημένο της χόμπι όταν βρίσκεται σε διακοπές είναι να κάνει πεζοπορία και να απολαμβάνει την φύση, αλλά και την συντροφιά του δεύτερου συζύγου της, Γιοαχίμ Ζάουερ.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Focus" , το τελευταίο διάστημα, η κα Μέρκελ έδειχνε όλο και πιο κουρασμένη, για αυτό προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της, επισκέφθηκε το μέρος που επιλέγει κάθε χρόνο.

Στο νότιο Τιρόλο, η 61χρονη Μέρκελ απαθανατίστηκε με ρούχα εκστρατείας... μποτάκια, κατάλληλ�� για πεζοπορία και casual ντύσιμο.

Μία από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το "Focus" απεικονίζει τη Μέρκελ και τον σύζυγό της να τρώνε φρούτα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διαμένουν!

FROUTA.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top