ΑΥΤΟΣ είναι ο άνθρωπος που βασάνισε και έκαψε οικογένεια ομογενών στην Ουάσινγκτον

Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις

ΑΥΤΟΣ είναι ο άνθρωπος που βασάνισε και έκαψε οικογένεια ομογενών στην Ουάσινγκτον

​Στα ίχνη του ανθρώπου που βασάνισε και δολοφόνησε άγρια τον ομογενή 46χρονο Σάββα Σαββόπουλο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της κατασκευάστριας εταιρείας οικοδομικών υλικών American Iron Works, τη σύζυγό του Εϊμι, το 10χρονο γιο τους Φίλιππο και την οικιακή βοηθό της οικογένειας, Βεραλίσια Φιγκερόα, μέσα στο σπίτι τους στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον, βρίσκεται η αστυνομία.

ImageHandler.jpg

Συγκεκριμένα, οι αρχές αναζητούν τον 34χρονο Αφροαμερικανό Νταρόν Ντίλον Γουίντ. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 34χρονου αφού κατάφερε να ταυτοποιήσει το DNA που βρέθηκε στην κόρα μιας πίτσας που είχε παραγγελθεί το βράδυ της 13ης Μαΐου, όταν δηλαδή τα τέσσερα θύματα, βρίσκονταν στα χέρια του βασανιστή και δολοφόνου τους.

fono6.jpg
Ο άνθρωπος που παρέδωσε την πίτσα είπε στην αστυνομία, σύμφωνα με τους New York Times, ότι πήγε δύο πίτσες και τα λεφτά του τα άφησαν σε φάκελο έξω από την πόρτα.

fono5.jpg
Επίσης, η αστυνομία έχει στη διάθεσή της βίντεο, που δείχνει έναν άνδρα να μπαίνει στην Πόρσε του κύριου Σαββόπουλου και να εξαφανίζεται από το σπίτι. Μάλιστα, οι Αρχές έδωσαν το βίντεο στη δημοσιότητα.

Σε αυτό το βίντεο, ο άνδρας φαίνεται να τρέχει στον τοίχο δίπλα από το σπίτι, φορώντας μαύρα ρούχα και κρατώντας μια πλαστική σακούλα στο δεξί του χέρι.

Το πολυτελές αυτοκίνητο βρέθηκε σε χώρο στάθμευσης στο Μέριλαντ.

figueroa.jpg

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Σαββόπουλος, η σύζυγός του και η οικιακή βοηθός τους βρέθηκαν νεκροί σε καρέκλες λουσμένοι με βενζίνη ενώ ο 10χρονος Φίλιπ βρέθηκε στο κρεβάτι του, καμένος με τραύματα στο κορμί του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Washington Post η προσωπική βοηθός του 46χρονου επιχειρηματία, παρέδωσε στο σπίτι ένα πακέτο με 40.000 δολάρια σε μετρητά. Λίγες ώρες μετά, η έπαυλη παραδόθηκε στις φλόγες και οι τέσσερις ένοικοί της ήταν νεκροί.

fon11.jpg

Η πληροφορία αυτή περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση που έχει αναστατώσει τις ΗΠΑ. Η συνεργάτης αυτή φέρεται να βοηθούσε τον Σαβ��όπουλο με την ολοκλήρωση της κατασκευής μιας σχολής πολεμικών τεχνών και παραμένει αδιευκρίνιστο αν ήρθε σε κάποια επαφή με όποιον βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα που παρέδιδε τα χρήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο στο Star: φίλος της οικογένειας των ομογενών που απανθρακώθηκαν

ΤΡΟΜΕΡΟ: Οικογένεια ομογενών στην Ουάσιγκτον βρέθηκε απανθρακωμένη- Πρώτα ΕΙΧΕ δολοφονηθεί!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top