Σφαγή για μια μπουγάδα στην Ιταλία: Τέσσερις νεκροί και έξι τραυματίες!

Νοσοκόμος έπαθε αμόκ και άρχισε να σπέρνει τον θάνατο

Σφαγή για μια μπουγάδα στην Ιταλία: Τέσσερις νεκροί και έξι τραυματίες!

​Τον θάνατο έσπειρε ένας νοσοκόμος στην Ιταλία, ο οποίος δολοφόνησε τέσσερα άτομα και τραυμάτισε άλλα έξι, επειδή… διαφώνησε μαζί τους για το σωστό μάκρος του σκοινιού στο οποίο απλώνεται η μπουγάδα.

21713144_15324548.limghandler.jpg
Ο 48χρονος Τζούλιο Μουρόλο, έπειτα από έντονο καυγά που είχε με τον αδερφό του (με τον οποίο παράλληλα είχε και χρηματικές διαφορές), άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και άρχισε να τον κυνηγά.

Από τα πυρά του έπεσαν νεκροί ο αδερφός του, η κουνιάδα του, και ένας γείτονας που ήταν αστυνομικός και έκανε το λάθος να μπει στη μέση για να αποκλιμακώσει την ένταση.

(ο 48χρονος δολοφόνος)

napoli-ena-sxoini-mpougadas-i-aitia-gia-to-makeleio.w_l.jpg
Στην συνέχεια ο Μούρολο αμπαρώθηκε στο σπίτι του, στο Μιάνο, προάστιο της Νάπολης, και άρχισε να πυροβολεί εναντίον περαστικών στον δρόμο. Με τις σφαίρες του δολοφόνησε έναν νεαρό ανθοπώλη, ο οποίος περνούσε ανυποψίαστος με το μηχανάκι το��.

Έξι ακόμη άνθρωποι τραυματίσθηκαν. Εξ αυτών, δυο αστυνομικοί, δυο καραμπινιέροι και ένας περαστικός δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας αστυφύλακας δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Μετά από μιάμιση ώρα περίπου, ο 48χρονος νοσοκόμος παραδόθηκε. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αμέσως στην φυλακή, διότι ήταν σαφές ότι υπήρχε κίνδυνος να επιχειρήσουν, οι κάτοικοι, να του επιτεθούν και να τον λιντσάρουν.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς «μην με σκοτώσετε, έκανα μια βλακεία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top