Εντόπισαν τον δράστη με το σφυρί: Επιτέθηκε σε αστυνομικό και ο συνάδελφός της τον πυροβόλησε!

Μέσα σε λίγες μέρες επιτέθηκε σε τέσσερις περαστικούς

Εντόπισαν τον δράστη με το σφυρί: Επιτέθηκε σε αστυνομικό και ο συνάδελφός της τον πυροβόλησε!

Φοβερή τροπή είχε η υπόθεση με τον άντρα, ο οποίος σκόρπισε τον πανικό στους δρόμους του Μανχάταν, όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, χτυπώντας στο κεφάλι με σφυρί τουλάχιστον τέσσερις ανυποψίαστους περαστικούς στον δρόμο. Ο δράστης πυροβολήθηκε από αστυνομικό, αφού επιτέθηκε με το φονικό όπλο στην συνάδελφό του!

Η μακάβρια επίθεση συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο φαίνεται η αστυνομικός να πλησιάζει τον δράστη, ο οποίος φορούσε κουκούλα και μάσκα. Αυτός της επιτίθεται με απίστευτη μανία, χτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι με το σφυρί, μέχρι που εκείνη πέφτει στο έδαφος. Ο συνάδελφός της, που τους ακολουθεί, πυροβολεί με το όπλο του τον δράστη τέσσερις φορές!

Πρόκειται για τον 30χρονο Ντέιβιντ Μπαρίλ, ο οποίος πάσχει από σχιζοφρένεια και έχει ιστορικό εγκληματικών ενεργειών. Ο ίδιος είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και η αστυνομία είχε δώσει τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα. Ο ίδιος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ο δράστης με το σφυρί είχε γράψει, μάλιστα, πολλά ποιήματα, τα οποία δημοσίευε στο διαδίκτυο, και περιέγραφε σ’ αυτά με λεπτομέρειες πόσο πολύ τον γοήτευε ο φόνος και οι ακρωτηριασμοί!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top