Την χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι 18 φορές,την βίασε και την παράτησε πιστεύοντας ότι είναι νεκρή

Τον αναζητά η αστυνομία

​Από τις 6 Μαρτίου οι αρ��ές στο Δυτικό Γιορκσάιρ της Αγγλίας αναζητούν έναν νεαρό δράστη μιας βάναυσης και ανατριχιαστικής επίθεσης σε μια 18χρονη που περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Leeds.

Beeston-Road-Assault.jpg
Οι εικόνες από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας κατέγραψαν τον νεαρό άντρα να ακολουθεί μια άλλη γυναίκα την ίδια μέρα λίγο πριν από την άγρια επίθεση στη 18χρονη.

Εκείνος φαίνεται στο βίντεο να φορά φούτερ με κουκούλα, ενώ διακρίνεται στο βίντεο να βρίσκεται λίγα μέτρα πίσω της, χωρίς εκείνη να έχει συνειδητοποιήσει τίποτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, το ίδιο βράδυ φέρεται να είχε πάρει από πίσω δύο ακόμα γυναίκες προτού τελικά επιτεθεί στη 18χρονη.

Η νεαρή κοπέλα περίμενε στη στάση του λεωφορείου όταν την έσυρε σε ένα απόμερο σημείο, τη χτύπησε 18 φορές με μια πέτρα στο κεφάλι, τη βίασε και την άφησε εκεί, πιστεύοντας ότι είναι νεκρή.

Μιλώντας στην εκπομπή Crimewatch στο BBC η κοπέλα σημείωσε πως δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί έχει εφιάλτες από την άγρια επίθεση.

Οι αρχές έφτιαξαν ένα σκίτσο του δράστη με τη βοήθεια του θύματος και την περιγραφή μιας ακόμα από τις γυναίκες που καταδίωξε εκείνη τη νύχτα.

GR75TVZR.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top