Love is in the air:Αεροπλάνο σχημάτισε δύο ενωμένες καρδιές πάνω από τη Μεσόγειο!(φωτο+βίντεο)

Ο λόγος ήταν ότι μια «ιπτάμενη» αγάπη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

Love is in the air:Αεροπλάνο σχημάτισε δύο ενωμένες καρδιές πάνω από τη Μεσόγειο!(φωτο+βίντεο)

​Σίγουρα δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη πτήση! Ένα αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας Air Malta, απογειώθηκε χθες βράδυ και σχημάτισε δύο ενωμένες καρδιές πάνω από το νησί της Μεσογείου!

Ο λόγος; Με αυτό τον τρόπο ήθελε να γιορτάσει τον γάμο δύο εργαζομένων της εταιρείας, ενός πιλότου και μιας αεροσυνοδού!

Η ασυνήθιστη διαδρομή του αεροπλάνου, το οποίο έκανε δύο κύκλους πάνω από το νησί σχηματίζοντας τις καρδιές, καταγράφηκε από το flightradar24.com κα�� προκάλεσε την απορία όσων την είδαν και δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί.

2795C3CA00000578-0-image-m-2_1429082070361.jpg

Όπως εξήγησε η εκπρόσωπος της εταιρείας στο Sky News, το ευτυχισμένο ζευγάρι είχε ενωθεί νωρίτερα με τα δεσμά του γάμου στο αεροδρόμιο. «Νομίζω πως ήταν μια πολύ ρομαντική πτήση. Πέταξαν κοντά στη Σικελία και μπορούσαν να δουν το ηφαίστειο της Αίτνας από το παράθυρο», δήλωσε.

Στην σύντομη πτήση πάνω από τα αξιοθέατα της Μεσογείου επέβαιναν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, που ήταν παρόντες στην τελετή. Στον πίνακα αφίξεων του διεθνούς αεροδρομίου της Μάλτας, η ασυνήθιστη πτήση έφερε τη σήμανση «Just Married».

Δείτε στο βίντεο την πορεία του αεροπλάνου και πως σχημάτισε τις καρδιές...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top