ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν άνδρα επειδή πουλούσε γούρια!

Τον κατηγορούσαν για μαγεία

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν άνδρα επειδή πουλούσε γούρια!

​Δεν έχουν τέλος οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών. Στην τελευταία ενέργεια βαρβαρότητας, ένας εκτελεστής της ισλαμιστικής οργάνωσης αποκεφάλισε άνδρα, τον οποίο κατηγόρησαν για μαύρη μαγεία, επειδή πουλούσε βραχιολάκια ως γούρια!

Δύο ανατριχιαστικές εικόνες της δολοφονίας ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μοιράζονται μεταξύ των υποστηρικτών της αιμοσταγούς οργάνωσης.

apokefalismos1_0.jpg
Όπως βλέπετε, στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ο άτυχος άνδρας με καλυμμένα τα μάτια, ο οποίος είναι σκυμμένος πάνω στον «εκτελεστικό» κορμό, ενώ ο δήμιος κρατάει το μαχαίρι στον αέρα, έτοιμος να τον αποκεφαλίσει.

Σοκ προκαλεί η δεύτερη φωτογραφία με το ακέφαλο πτώμα του άνδρα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ οι εκτελεστές έχουν τοποθετήσει το κομμένο κεφάλι στην πλάτη του. Γύρω του είναι διασκορπισμένα δεκάδες πολύχρωμα β��αχιολάκια, από αυτά που πουλούσε και για τα οποία πλήρωσε με τη ζωή του.

apokefalismos2.jpg
Η εκτέλεση έγινε, όπως συνηθίζουν οι τζιχαντιστές, σε δημόσια πλατεία στην επαρχία Salah al-Din του Ιράκ, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στους γύρω δρόμους και παρακολουθούσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top