Δεν γίνονται αυτά: Χτύπησε με μπουνιές αεροσυνοδό για… ένα σάντουιτς

Το αεροσκάφος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση

Δεν γίνονται αυτά: Χτύπησε με μπουνιές αεροσυνοδό για… ένα σάντουιτς

​Αναταραχή προκλήθηκε σε πτήση της «EasyJet» που οδήγησε τον πιλότο να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Ρώμης. Ο λόγος; Ένας έξαλλος επιβάτης επιτέθηκε στην αεροσυνοδό, επειδή περίμενε ώρες να του φέρει… ένα σάντουιτς!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το πρωί της Τρίτης ένας άνδρας, ο οποίος επέβαινε στην πτήση που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Γενεύη-Πρίστινα, έδωσε μπουνιά σε μια αεροσυνοδό, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει κάτω. Ο άνδρας, ο οποίος εξακολούθησε να την χτυπάει ενώ βρισκόταν στο πάτωμα, της φώναζε: «περιμένω εδώ και ώρες, είμαι πεινασμένος».

Οι άλλοι επιβάτες επενέβησαν γρήγορα και τον απομάκρυναν. Σοκαρισμένη η αεροσυνοδός δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο αεροδρόμιο που προσγειώθηκε το αεροσκάφος και δήλωσε αργότερα σε ελβετική ιστοσελίδα: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως οποιοσδήποτε θα μπορούσε να αντιδράσει τόσο βίαια για ένα σάντουιτς».

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε το περιστατικό στην εφημερίδα The Independent, ενώ όπως ανέφερε, ο δράστης συνελήφθη στη Ρώμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top