ΣΟΚΑΡΕΙ βιαστής: «Τα κορίτσια είναι υπεύθυνα για τους βιασμούς τους»

Αναμένεται να εκτελεστεί για τον ομαδικό βιασμό 23χρονης σε λεωφορείο

ΣΟΚΑΡΕΙ βιαστής: «Τα κορίτσια είναι υπεύθυνα για τους βιασμούς τους»

Άφωνη αφήνει την κοινή γνώμη, με τις δηλώσεις του ένας βιαστής μέσα από την φυλακή, όπου περιμένει την εκτέλεση του.

Ο Μουκές Σινγκχ καταδικάστηκε για τον ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης μέσα σε λεωφορείο στο Δελχί της Ινδίας, το 2012. Ο ίδιος όμως σε δηλώσεις του στο BBC, κατηγορεί το νεκρό θύμα του, για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη!

«Τα κορίτσια είναι υπεύθυνα για ��ους βιασμούς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βιαστής, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό για το οποίο καταδικάστηκε «ατύχημα», καθώς «ένα κορίτσι δεν τριγυρίζει στις 21.00. Ένα κορίτσι είναι περισσότερο υπεύθυνο για τον βιασμό από έναν άνδρα. Αγόρια και κορίτσια δεν είναι ίσα».

Ο ίδιος είπε πως αυτό που αρμόζει στις γυναίκες είναι να μένουν στο σπίτι και να ασχολούνται με τα οικιακά, όχι να πηγαίνουν σε κέντρα διασκέδασης τη νύχτα και να φορούν τα λάθος ρούχα.

Η 23χρονη φοιτήτρια βρήκε τραγικό θάνατο τον Δεκέμβριο του 2012, έπειτα από μαζικό βιασμό έξι ανδρών, την ώρα που επέβαινε σε λεωφορείο. Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, το θύμα που συνοδευόταν από φίλο της, έφερε τραύματα ακόμα και εσωτερικά, καθώς είχε κακοποιηθεί και με μεταλλικά αντικείμενα.

Ο Ινδός άνδρας απάντησε σε αυτό λέγοντας ότι η νεαρή «δεν έπρεπε να αντισταθεί, αλλά έπρεπε να σιωπήσει και να επιτρέψει τον βιασμό. Θα την αφήναμε να φύγει μετά και απλώς θα χτυπούσαμε το αγόρι».

Μετά την εκτέλεση του αδελφού του για την ίδια κατηγορία, ο Σινγκχ δήλωσε πως τώρα όταν οι άνδρες βιάζουν δε θα αφήνουν ελεύθερα τα θύματα, αλλά θα τα σκοτώνουν. «Πριν θα έλεγαν ότι δε θα πει τίποτα σε κανέναν, όμως, τώρα θα σκοτώνουν τα κορίτσια», εξήγησε ο κρατούμενος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top