«Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τίποτα» η μάνα που έσφαξε τα 7 παιδιά της και το 1 ανίψι της

Έχει συγκλονίσει η υπόθεση όλο τον κόσμο

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τίποτα» η μάνα που έσφαξε τα 7 παιδιά της και το 1 ανίψι της

​«Δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τη φρίκη του εγκλήματός της» τόνισε ο δικηγόρος Στίβεν Μακφάρλαν για την 37χρονη μητέρα από το Κερνς της Αυστραλίας που κατηγορείται για τη δολοφονία των επτά παιδιών της και ενός ανηψιού της.

Πρόκειται για την Ράινα Μερσάν Ίνα Θάνταϊ, η οποία ονομάζεται επίσης Μερσάν Γουαρί. Την Κυριακή απαγγέλθηκαν εις βάρος της κατηγορίες για φόνους.

201214225800_0214 (1).jpg
Τα άτυχα επτά παιδάκια της –τρία κορίτσια ηλικίας 2, 11 και 12 ετών και τέσσερα αγόρια ηλικίας 5, 6, 8 και 9 ετών και η ανιψιά της 14 ετών- βρέθηκαν νεκρά προ ημερών στο σπίτι της οικογένειας. Η οικογένεια ανήκει στην κοινότητα των ιθαγενών των νήσων του Στενού Τόρες (νήσοι Τόρες Στρέιτ) που βρίσκονται στα ανοικτά των ακτών της Πολιτείας του Κουίνσλαντ.

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος είχε ζητήσει από τη δικαιοσύνη να συγκληθεί ένα δικαστήριο που δικάζει υποθέσεις με κατηγορουμένους πρόσωπα με ψυχική διαταραχή, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Πάντως κάποιοι γείτονε�� έκαναν λόγο για πάρτυ με κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ενώ μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ότι ο θάνατος επήλθε με μαχαίρι και/ή στραγγαλισμό.

Θα κατεδαφιστεί το σπίτι που διαπράχθηκαν οι αποτρόπαιες δολοφονίες;

Η κυβέρνηση του Κουίνσλαντ συμφώνησε να κατεδαφισθεί η κατοικία της 37χρονης εξαιτίας της φρίκης του εγκλήματος που διαπράχθηκε σ' αυτή και σε συμφωνία με τις πολιτιστικές πεποιθήσεις των ιθαγενών, δήλωσε ο βουλευτής Γκάβιν Κινγκ.

201214225801_1508.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top