ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ επιστολή: Το FBI ζήτησε από τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να αυτοκτονήσει!

Τον απειλούσε ότι θα αποκαλύψει σεξουαλικό του όργιο

Μια αποκάλυψη έκανε η ιστορικός-καθηγήτρια του Yale Μπέβερλι Γκέιτζ δίνοντας μια επιστολή-ντοκουμέντο στη δημοσιότητα και συγκεκριμένα στους New York Times για να την δημοσιεύσει και αποδεικνύει ότι το FBI είχε επιχειρήσει να πείσει τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να δώσει τέλος στη ζωή του πριν αποκαλύψει τις εξωσυζυγικές του σχέσεις.

grama-fbi-king.jpg
Το γράμμα στο οποίο ο Λούθερ Κινγκ αποκαλείται «κακό, ανώμαλο πλάσμα», εστάλη λίγες ημέρες πριν την τελετή απονομής του Νόμπελ Ειρήνης στον Κινγκ.

«Δεν σου μένει παρά ένα και μοναδικό πράγμα να κάνεις, ξέρεις ποιο είναι» γράφει το ιστορικό σημείωμα.

«Ψάχνοντας για μια βιογραφία του Χούβερ, έμεινα κατάπληκτη βρίσκοντας την πλήρη επιστολή ανάμεσα στα επίσημα αρχεία του κράτους» δήλωσε η καθηγήτρια.

Είναι ήδη γνωστό ότι το FBI, λίγες ημέρες μετά την ιστορική ομιλία του «I have a dream», στις 28 Αυγούστου 1963, σε ένα σημείωμα εξηγούσε γιατί ήταν απαραίτητο να τον κατασκοπεύσουν:

«Θα πρέπει να τον θεωρούμε στο εξής, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει στο παρελθόν, ως τον νέγρο τον πιο επικίνδυνο του κόσμου» εξηγεί το σημείωμα των μυστικών υπηρεσιών. Αμέσως, το τότε αφεντικό του FBI, ο John Edgar Hoover, βάζει σε λειτουργία ένα σύστημα κατασκοπίας για τον μαύρο π��στορα, αποφασισμένος να αποδείξει ότι πρόκειται για «επικίνδυνο κομμουνιστή».

Αλλά, έκπληξη, το γραφείο του FBI αντί για σχέσεις του με τον κομμουνισμό συγκεντρώνει πολλά βίντεο με σεξουαλικές σχέσεις του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, όπως εξηγεί σήμερα η ιστορικός καθηγήτρια. Αυτές οι σεξουαλικές σχέσεις δεν δημοσιεύτηκαν πουθενά αλλά τις χρησιμοποιούσε το FBI για να εκβιάζει τον ��ινγκ.

«Σας έχουμε γράψει σε βίντεο, όλα τα σεξουαλικά σας όργια και τις απιστίες σας, ακόμη και τις παλιότερες, είστε ένα ανώμαλο τέρας και διαβολικό...Τα πτυχία σας, το Βραβείο Νόμπελ (τι φάρσα) και άλλα αξιώματα δεν σας σώζουν. Κινγκ, σας το επαναλαμβάνουμε, είστε τελειωμένος» γράφει μεταξύ άλλων η επιστολή του FBI.

Ο βιογράφος του Κινγκ Ντέιβιντ Κάροου αναφέρει ότι είχαν στείλει αυτή την επιστολή στο σπίτι του, μαζί με μια κασέτα με τις σεξουαλικές του παράνομες σχέσεις. Το δέμα άνοιξε η σύζυγός του, η οποία νόμιζε ότι ήταν κασέτες από τις ομιλίες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top