ΤΡΑΓΙΚΟ: 23χρονη πέθανε όταν προσπάθησε να τραβήξει μια selfie σε μια γέφυρα και… έπεσε!

Έκανε διακοπές στην Ισπανία

ΤΡΑΓΙΚΟ: 23χρονη πέθανε όταν προσπάθησε να τραβήξει μια selfie σε μια γέφυρα και… έπεσε!

​Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 23χρονης φοιτήτριας της Ιατρικής, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο λόγω της μανίας της με την νέα μόδα στα social media, τις φωτογραφίες selfie.

33b12610-64ea-11e4-8f8e-eb5cdd115868_DeathSelfie_01-2-.jpg
Η Σίλβια Ράχτσελ, βρισκόταν στην Ισπανία, όπου έκανε τις διακοπές της. Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας της, προσπάθησε να ισορροπήσει στο περβάζι του «Puente de Triana» στη Σεβίλλη για να τραβήξει μία selfie. Και αυτή η φωτογραφία έμελλε να είναι η αιτία που θα έχανε τη ζωή της, τόσο άδικα, καθώς γλίστρησε, έπεσε από την γέφυρα και σκοτώθηκε!

death-by-selfie_1.jpg
Η όμορφη φοιτήτρια της Ιατρικής, πολωνικής καταγωγής, έπεσε από την γέφυρα, η οποία είχε ύψος σχεδόν 4,5 μέτρων, τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

sylwia-rajchell-polska-studentka-zginela-w-hiszpanii_21271830.jpg
Η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρής κατέρρευσε μόλις έμαθε την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της και δήλωσε: «Η μικρή πήγε στην Ισπανία και έκανε ένα όνειρό της πραγματικότητα. Είχε μάθει να μιλά Ισπανικά και ήλπιζε να εργαστεί εκεί στο μέλλον, ��ετά την ολοκλήρωση των σπουδών της. Ήταν ένα όμορφο, χαμογελαστό κορίτσι, που είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς τι συνέβη και ότι εγώ δεν θα την ξαναδώ».

sylwia-rajchel-selfie.jpg
Πάντως η «Puente de Triana» - ένα από τα πιο φωτογραφισμένα αξιοθέατα στη Σεβίλλη - είναι ένα δημοφιλές στέκι για τους τουρίστες. Χτίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα και περιβάλλεται από μπαρ, εστιατόρια και κλαμπ.

1415200430412_wps_155_pic_shows_the_bridge_wher.jpg

selfie6n-1-web.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top