Zευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών μηνύει τράπεζα σπέρματος- Απέκτησε μαύρο παιδί!

H οικογένεια της μίας είναι ρατσιστές και στην κωμόπολη ζουν μόνο λευκοί

Zευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών μηνύει τράπεζα σπέρματος- Απέκτησε μαύρο παιδί!

​Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών αποφάσισε να αποκτήσει παιδί μέσω τράπεζας σπέρματος του Σικάγου. Όμως από λάθος της τραπέζης, στη μητέρα που γονιμοποιήθηκε έδωσαν σπέρμα από μαύρο δότη αντί από λευκού, με αποτέλεσμα να φέρει στον κόσμο ένα μαύρο παιδάκι.

1412172981237_wps_1_Amanda_Zinkon_and_her_par.jpg
Συγκεκριμένα, η 36χρονη Τζένιφερ Κράμπλετ ήταν στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν έμαθε για το λάθος από την τράπεζα σπέρματος. Παρά ταύτα, στις 21 Αυγούστου του 2012, ήρθε στον κόσμο η μικρή Πέιτον.

_1.jpg
Το ζήτημα είναι όμως ότι η οικογένεια της Κράμπλετ είναι ρατσιστές και η ίδια ζει σε μια μικρή κωμόπολη στο Οχάιο, όπου ζουν μόνο λευκοί. Το γεγονός ότι θα έκανε μαύρο παιδί της προκάλεσε μεγάλο άγχος κατά την εγκυμοσύνη.

Γι’ αυτό, η μητέρα και η σύντροφός της, Αμάντα Ζίνκον, μήνυσαν την τράπεζα σπ��ρματος.

1412173668929_wps_7_Zink2Muzzed_jpg.jpg
Οι δύο γυναίκες δήλωσαν ότι αγαπούν την κόρη τους αλλά φοβούνται μη δεν γίνει αποδεκτή από την τοπική κοινωνία και πως σκέφτονται να μετακομίσουν. Ακόμη, εξήγησαν ότι η τράπεζα σπέρματος ζητάει 400 δολάρια για κάθε φιαλίδιο σπέρματος, και για την δική τους περίπρωση χρειάστηκαν έξι φιαλίδια και μάλιστα από λάθος σπέρμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top