Όργια στην Μαγιόρκα: 15 άντρες έγλειψαν σαντιγί από το στήθος… 18χρονης! (βίντεο)

Στη συνέχεια έπιναν αλκοόλ και το έφτυναν στο στόμα της

Όργια στην Μαγιόρκα: 15 άντρες έγλειψαν σαντιγί από το στήθος… 18χρονης! (βίντεο)

​Τα πράγματα στη Μαγιόρκα έχουν ξεφύγει εντελώς… Ένα ακόμη περιστατικό κάνει το γύρο του κόσμου και σοκάρει. Μια 18χρονη από την Βρετανία, η οποία βρισκόταν στο θέρετρο Μαγκαλούφ για διακοπές, αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια της με έναν χυδαίο τρόπο. Η νεαρή τουρίστρια έβαλε σαντιγί στο γυμνό στήθος της και προκάλεσε όσους άντρες βρίσκονταν στο σημείο να την… γλείψουν!

tmp_cover638.jpg
Και όλα αυτά φυσικά δεν έλαβαν χώρο σε κάποιο δωμάτιο αλλά σε μπαρ της περιοχής, με τους υπόλοιπους πελάτες, οι οποίοι δεν θέλησαν να πάρουν μέρος στα όργια, να έχουν «παγώσει» μπροστά στο ακατάλληλο θέαμα. Μάλιστα, η ίδια τις τελευταίες ώρες θεωρείται η νέα «πρωταγωνίστρια του Μαγκαλούφ», καθώς φωτογραφίες από τα «πικάντικα» κατορθώματα της, έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Η νεαρή διασκέδαζε στο μπαρ, και αφού ήπιε και έγινε «τύφλα» στο μεθύσι, άρχισε να κάνει στριπτίζ, βγάζοντας αργά και αισθησιακά τα ρούχα της, με αποτέλεσμα να χάσει (;) τη μπλούζα της! Τότε, έβαλε σαντιγί στο γυμνό στήθος της και προκάλεσε, φωνάζοντας τους άντρες οι οποίοι διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί, να την γλείψουν… Συνολικά 15 άνδρες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της και άρχισαν να την γλείφουν και να την χαϊδεύουν. Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο «άγρια»… Οι άντρες έπιναν σφηνάκια με αλκοόλ το οποίο έφτυναν μέσα στο στόμα της! Τώρα σε ποιο κρεβάτι κατέληξε η νεαρή και με ποιους δεν το ξέρουμε, όμως τα συγκεκριμένα περιστατικά ξεσαλώματος προκαλούν ανησυχία…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top