ΝΤΡΟΠΗ: Προϊστάμενος ανάγκασε υπάλληλο να τον κουβαλήσει στην πλάτη για να μην πατήσει σε νερά

Τον απέλυσαν λόγω της υπεροπτικής συμπεριφοράς του

ΝΤΡΟΠΗ: Προϊστάμενος ανάγκασε υπάλληλο να τον κουβαλήσει στην πλάτη για να μην πατήσει σε νερά

​Ένας προϊστάμενος δημόσιας υπηρεσίας στην Κίνα απολύθηκε καθώς κρίθηκε ότι κάνει κακό στην δημόσια εικόνα του Κομμουνιστικού Κόμματος, αφού διέταξε έναν υπάλληλο να τον κουβαλήσει στην πλάτη του για να μην πατήσει στα νερά και βρέξει τα παπούτσια του.

Ο υποδιευθυντής του κυβερνητικού γραφείου στην πόλη Γκουίξι, Γουάνγκ Τζουνχούα, αποφάσισε να επισκεφτεί μια περιοχή που είχε πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες με αποτέλεσμα να πνιγούν δύο μαθητές.

Δεν φορούσε όμως γαλότσες για να περπατήσει στις λάσπες και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να λερώσει τα μπεζ, δερμάτινα παπούτσια του.

PAY-piggy-back.jpg

Διέταξε λοιπόν έναν από τους εργάτες να τον κουβαλήσει στην πλάτη του, κι εκείνος υπάκουσε.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και οι διαμαρτυρίες έφτασαν μέχρι και την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος.

«Ήταν φανερό ότι είχε έρθει για να κερδίσει δημοσιότητα. Αλλά όταν είδε ότι θα έπρεπε να βρέξει τα πόδια του, αποκαλύφθηκε ο πραγματικός του εαυτός. Διέταξε αυτόν τον άνθρωπο να τον κουβαλήσει στην πλάτη του και του συμπεριφερόταν σαν να ήταν γάιδαρος. Τον λυπήθηκα. Εξευτελίστηκε εντελώς», είπε ένας από τους κατοίκους της πόλης.

Πάντως μπορεί το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας να τον απέπεμψε από το αξίωμά του, φρόντισε όμως να τον δικαιολογήσει, λέγοντας ότι ο εργάτης προθυμοποιήθηκε από μόνος του και δεν τον διέταξε κανείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top