Το ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ συνεχίζεται στην Ουκρανία

Αγωνία για τους Έλληνες ομογενείς

Το ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ συνεχίζεται στην Ουκρανία

​Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα στην Ουκρανία και τα τελευταία 24ωρα ήταν πραγματικά εκρηκτικά!

Από το βράδυ της Παρασκευής πολλοί μιλούν για την αρχή ενός εμφυλίου πολέμου. Οι εξεγερμένοι φιλορώσοι κατόρθωσαν να καταρρίψουν δύο ελικόπτερα του ουκρανικού στρατού, εμποδίζοντας έτσι την απόπειρα ανακατάληψης της πόλης Σλβιένσκ από την κυβέρνηση του Κιέβου.

Η τελευταία απόπειρα αντεπίθεσης του ουκρανικού στρατού έγινε μετά την ομολογία του μεταβατικού προέδρου Ολεξάντρ Τουρτσίνοφ ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας του «είναι ανίκανες να ξαναπάρουν τον έλεγχο στις περιοχές του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ».

Μάλιστα το video ντοκουμέντο από το μακελειό της Παρασκευής στην Οδησσό, όπου περισσότεροι από 40 άνθρωποι είτε κάηκαν ζωντανοί είτε πέθαναν από τις αναθυμιάσεις όταν παγιδεύτηκαν στο κτίριο των Συνδικάτων κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ακόμα θερμό είναι το κλίμα στην Μαριούπολη, όπου φιλορώσοι λεηλάτησαν το πολιτικό γραφείο της Γιούλια Τιμοσένκο και μια τράπεζα! Τα δυο κτίρια τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Μαριούπολη, οι Έλληνες ομογενείς προς το παρόν δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, είναι ψύχραιμοι και η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top