Συγκινητική ιστορία αγάπης: Έζησαν μαζί 65 χρόνια και πέθαναν με... 11 ώρες διαφορά

Αυτό θα πει αφοσίωση ως το τέλος!

Συγκινητική ιστορία αγάπης: Έζησαν μαζί 65 χρόνια και πέθαναν με... 11 ώρες διαφορά

Όχι δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας αλλά για πραγματική ιστορία η οποία κάνει το γύρο του κόσμου και δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Ο Χάρολντ και η Ρουθ Νάπκε από το Οχάιο έζησαν αγαπημένοι για 65 ολόκληρα χρόνια μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος με… 11 ώρες διαφορά! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Γνωρίστηκαν σε πολύ μικρή ηλικία και ξεκίνησαν να φλερτάρουν εξ αποστάσεως όταν ο Χάρολντ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μόλις επέστρεψε παντρεύτηκαν και έκαναν έξι παιδιά.

Τον τελευταίο διάστημα το ηλικιωμένο ζευγάρι έμενε σε γηροκομείο του Ντέιτον, καθώς η Ρουθ είχε αρρωστήσει. Ο Χάρολντ αποφάσισε να μετακομίσει μαζί της γιατί δεν ήθελε να την αφήσει μόνη. Όλοι μιλούν για την αγάπη και την αφοσίωση που έδειχναν ο ένας στον όλα αυτά τα χρόνια!

Τελικά ο Χάρολντ «έφυγε» πρώτος. Έντεκα ώρες αργότερα εξέπνευσε και η Ρουθ.

Η κηδεία τους ήταν εντυπωσιακή όπως και η ζωή τους. Οι εγγονές τους μετέφεραν το φέρετρο της γιαγιάς και οι εγγονοί του παππού, ενώ η πομπή πέρασε και μπροστά από το αγρόκτημα στο οποίο έζησαν 65 χρόνια. Πολύ συγκινητικό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top