Εκατοντάδες υποστηρικτές του Μπερλουσκόνι στους δρόμους της Ρώμης

Και η αρραβωνιαστικά του στο πλευρό του

Εκατοντάδες υποστηρικτές του Μπερλουσκόνι στους δρόμους της Ρώμης
Με σύνθημα "είμαστε όλοι πόρνες" εκατοντάδες υποστηρικτές του Σιλβιο Μπερλουσκόνι κατέβηκαν στους δρόμους της Ρώμης για να διαμαρτυρηθούν κατά της απόφασης του δικαστηρίου που καταδίκασε τον πρώην πρωθυπουργό σε 7 χρόνια φυλάκιση και δια βίου στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για το ροζ σκάνδαλο με την ανήλικη μαροκινή Ρουμπι.


Ανάμεσα στους θερμόαιμους οπαδούς του πρωτοστάτησε η 28χρονη αρραβωνιαστικιά του Φραντσέσκα Πασκάλε. Συνοδευόμενη από τους σωματοφύλακες της, με άψογη κόμμωση και μακιγιάζ η ιταλίδα αγαπημένη του καβαλιέρε στήρι��ε με πάθος τον πρώην πρωθυπουργό.


Η Φραντσέσκα Πασκάλε τόνισε πώς αυτή είναι η πρώτη φορά που παρακούει τον αγαπημένο της, ο οποίος δεν γνώριζε για την παρουσία της στη συγκέντρωση αυτή.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του διευθυντή της δεξιάς εφημερίδας Il Foglio, Τζουλιάνο Φεράρα. Το κόμμα του Μπερλουσκόνι, Λαός της Ελευθερίας, αντέδρασε έντονα στην απόφαση του Δικαστηρίου ενώ ο ίδιος ο Καβαλιέρε συναντήθηκε σε καλό κλίμα με τον πρωθυπουργό, Ενρίκο Λέτα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top