Hurriyet: Έλληνας ήρωας σώζει 3 Τούρκους από φωτιά στη Γερμανία

Χάρη σε αυτόν ζουν μια Τουρκάλα γιαγιά και τα δύο εγγονάκια της

Hurriyet: Έλληνας ήρωας σώζει 3 Τούρκους από φωτιά στη Γερμανία

Δημοσίευμα για «τον Έλληνα ήρωα», Χρήστο Κύρογλου ,που έσωσε τρεις ανθρώπους από φονική πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία στη Στουτγκάρδη έχει η τουρκική Hurriyet στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Έλληνας μετανάστης ήταν αυτός που έπεσε με αυτοθυσία στις φλόγες καθώς ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε το ξέσπασμα της φωτιάς.

Η φονική πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία της περιοχής Μπάγκνανγκ στη Στουτγκάρδη είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι, επτά εκ των οποίων ήταν παιδιά.

1.jpg

Ο Χρήστος Κύρογλου είναι ο υπεύθυνος ενός νυκτερινού κέντρου που βρίσκεται στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Στην συνέχεια έτρεξε, μπήκε στο φλεγόμενο κτίριο και φτάνοντας έξω από το διαμέρισμα, έσπασε την πόρτα και έσωσε τρεις ψυχές με κίνδυνο της ζωής του.

Έσπασε την πόρτα και βγήκε έξω η μητέρα των παιδιών, η γιαγιά και δυο από τα παιδιά. Η μητέρα όμως γύρισε πίσω για να σώσει το μικρό της που ήταν μόλις 6 ετών. Και εκείνη και το παιδί της άφησαν την τελευταία τους πνοή από ασφυξία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της φωτιάς και η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top