Εικόνες ντροπής: Στα πεζοδρόμια έκαναν Πρωτοχρονιά οι Βρετανοί!

Τύφλα στο μεθύσι. Ξέφυγαν από κάθε έλεγχο

Εικόνες ντροπής: Στα πεζοδρόμια έκαναν Πρωτοχρονιά οι Βρετανοί!

Ξεπέρασαν τα όρια οι Άγγλοι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς προσφέροντας θέαμα ντροπής και λύπης

drunken2.jpg

Γυναίκες που ξεπερνούσαν τα όρια προσβολής της δημοσίας αιδούς, εμετοί, ξυπόλητοι και μεθυσμένοι να παραπατούν στα πεζοδρόμια. Αυτό ήταν το σκηνικό στις περισσότερες βρετανικές πόλεις για την… υποδοχή του νέου έτους.

Αντί για γιορτινό το κλίμα ήταν… εμετικό.

drunken3.jpg

«Απόψε είδα μεγάλους άντρες να κλαίνε στα κελιά τους με τύψεις ή ντροπή, είδα ανθρώπους που ή��ελαν να παλέψουν με τον κόσμο με δύναμη 10 αντρών και αρκετό αλκοόλ για άλλους 10», αυτό έγραψε στο twitter του ένας αστυνομικός James Tozer, που είχε βάρδια την μεγάλη βραδιά της αλλαγής.

drunken5.jpg

Ο James Tozer είχε βάρδια από τις 5 το μεσημέρι της παραμονής μέχρι τις 7 το πρωί της Πρωτοχρονιάς. «Ανέβασε» στο twitter του πολλά στιγμιότυπα, που προκαλούν θλίψη, γέλιο και τρόμο.

01.00 μ.μ.: «Ένα μεθυσμένος οδηγός πιάνεται. “Δεν μπορεί να είμαι εγώ (ο οδηγός). Δεν έχω άδεια οδήγησης” ». Λίγα λεπτά μετά: «Τώρα προσπαθώ να βρω τους ιδιοκτήτες των 2 οχημάτων που τράκαρε», εννοώντας τον μεθυσμένο οδηγό!

drunken8.jpg

5:00 μ.μ.: Δύο νεαρές «τύφλα» στο μεθύσι σέρνουν μαζί ένα φυτό… χωρίς γλάστρα. Λίγο πιο δίπλα ένας «τσαμπουκάς» με αίματα στα μάτια κείτεται στο πεζοδρόμιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top