Νίσυρος: «Είμαι θύμα πλεκτάνης», λέει ο αρχαιοφύλακας

«Σε ορισμένα παιδιά έχει κατεβάσει το παντελόνι του», είπε μητέρα μαθητή

Ανοίγουν σιγά σιγά στόματα στη Νίσυρο, με τις πληροφορίες να θέλουν κι άλλα επτά παιδιά να καταγγέλλουν τον αρχαιοφύλακα ότι τους έδειχνε πορνογραφικό υλικό. «Είμαι θύμα πλεκτάνης», ισχυρίζεται ο υπάλληλος του μουσείου, μιλώντας αποκλειστικά στο Star.

«Ο πατέρας, λοιπόν, του παιδιού ήταν από εμένα υπό παρακολούθηση διότι η δουλειά μου είναι στην αρχαιολογία και τον είδα , λοιπόν, σε ύποπτα σημεία στο κάστρο του νησιού. Πήγα την επόμενη μέρα, ξαναπήγα τη μεθεπόμενη εκεί αυτός . Λέω ρε γ... του κάτι θέλει να κάνει, να σκάψει, να, να… και τον παρακολούθησα. Ε, αυτό μου το λάθος λοιπόν τώρα, πληρώνω εγώ».

Ο υπάλληλος του μουσείου σπάει τη σιωπή του και μιλώντας στο Star λέει πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης από τον πατέρα του 10χρονου. «Δεν είμαι εγώ που έδειξα πορνογραφικό υλικό στα παιδιά, εκείνα χαζεύουν τέτοιου είδους  βίντεο στα κινητά τους», ισχυρίζεται.

«Το παιδί τώρα αυτό που με κατήγγειλε ο μπαμπάς,  λένε οι συμμαθητές του: «ρε,  μπαμπά τον κύριο Γ... αφού αυτός, το παιδάκι δηλαδή , όταν σχολάμε το μεσημέρι όλο πορνογραφικό υλικό μας δείχνει στο κινητό του. Αν σας πω ότι το μεσημέρι που φεύγουν από τα σπίτια τους και πάνε στην αυλή τη δική μου και κάθονται που έχει σήμα να ξέρετε ότι όλα τα παιδάκια αυτά βλέπουνε πορνογραφικό υλικό μόνα τους. Δεν τα πείραξα, συμβουλές τους δίνω μόνο»

Νίσυρος: Nέες καταγγελίες παιδιών για τον αρχαιοφύλακα  

Την ίδια ώρα, στο μικρό νησί επικρατεί αναβρασμός. Όσο περνάνε οι μέρες τα στόματα ανοίγουν και οι καταγγελίες για τον αρχαιοφύλακα αυξάνονται. Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, παρουσία παιδοψυχολόγου, φέρεται να  έχουν καταθέσει στην αστυνομία για το τι συνέβαινε στον ξενώνα, όπου έμενε ο υπάλληλος του μουσείου. 

Νίσυρος: Ακόμη Έξι Καταγγελίες Για Τον Φύλακα Μουσείου - Video

«Εμένα το δικό μου το πλησίασε για σεξουαλικά βοηθήματα. Του τα έδειξε, του πρότεινε να τα δοκιμάσει. Τον πήγε σπίτι, προφασιζόμενος άλλη δικαιολογία και του έδειξε τα σεξουαλικά αντικείμενα και του πρότεινε να τα δοκιμάσει. Δεν τα δοκίμασε φυσικά , αλλά ξαναέγινε προσπάθεια , δηλαδή προσπαθούσε να τον καταφέρει», είπε μητέρα 14χρονου μαθητή.

«Έχει μείνει στο να δείχνει τα σεξουαλικά βοηθήματα , sex toys τα λένε τα παιδιά, και σε ορισμένα έχει κατεβάσει το παντελόνι του», είπε μητέρα 16χρονου μαθητή.

Σε βάρος του αρχαιοφύλακα, ο οποίος σε λίγο καιρό θα έβγαινε στη σύνταξη, σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και η έρευνα είναι σε εξέλιξη.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top