Παρέλαση 25η Μαρτίου: Ποιοι δρόμοι και σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν

Απροσπέλαστο το κέντρο για τη μαθητική παρέλαση

Η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. 

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:00 και από τις 10:00 θα τεθούν σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

25η Μαρτίου: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων - Αναχωρούν και οι τελευταίοι

Αναλυτικά σύμφωνα με την τροχαία, σήμερα Κυριακή θα ισχύσει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 10:00 έως το τέλος των εκδηλώσεων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, από τις 06:00 έως το τέλος των εκδηλώσεων στους ακόλουθους δρόμους:

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές ανήμερα της 25ης Μαρτίου

  • Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλατεία Συντάγματος.
  • Βασιλέως Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
  • Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Λεωφόρος Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθανάσιου Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλατεία Συντάγματος.

Παπαφλέσσας: Ο φλογερός αγωνιστής που αγάπησε τις γυναίκες και το ποτό

«Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων», αναφέρει η ανακοίνωση της τροχαίας.

Παρέλαση 25η Μαρτίου: Ποιοι σταθμοί του μετρό θα κλείσουν

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και στα δρομολόγια του Μετρό και του Τραμ λόγω των παρελάσεων που θα διεξαχθούν για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

25η Μαρτίου: 2+1 πανέμορφα μέρη για το ιδανικό τριήμερο

Ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», με εντολή της ΕΛ.ΑΣ θα κλείσει την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου από τις 08:00 το πρωί μέχρι το πέρας των παρελάσεων και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.

Τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ στη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη - Σύνταγμα» θα έχουν προσωρινά τερματικό σταθμό την Κυριακή 24/3 από τις 10 το πρωί τη στάση «Λ. Βουλιαγμένης» και τη Δευτέρα 25/03 από την έναρξη λειτουργίας τη στάση «Φιξ» μέχρι το πέρας των παρελάσεων.

Στη Γραμμή 7 «Καλαμάκι – Αγία Τριάδα Πειραιά» τη Δευτέρα 25/03 τα δρομολόγια θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Σεφ» από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top