Νέα παρέμβαση Αρείου Πάγου για τους αυτόκλητους πολιτοφύλακες

Τι αναφέρει το πρώτο σκέλος της παρέμβασης

Άλλη μία  παρέμβαση του Αρείου Πάγου έγινε  για τους αυτόκλητους πολιτοφύλακες και γενικώς για τις δράσεις με ρατσιστικά κίνητρα. 

Έβρος: Νέο περιστατικό με «σερίφηδες» που αιχμαλωτίζουν μετανάστες

Η παρέμβαση του Αρμόδιου Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τα εγκλήματα ρατσιστικής βίας του Γιώργου Σκιαδαρέση,  είναι διπλή. 

Το πρώτο σκέλος της παρέμβασής του αναφέρεται στην Εισαγγελία της Αλεξανδρούπολης,  ζητά να ερευνηθούν τα αξιόποινα περιστατικά και να κινηθεί, αν χρειάζεται, αυτόφωρη διαδικασία, καθώς όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, πως πρέπει να εξαλειφθεί οποιοδήποτε ίχνος αναβίωσης του Μεσαιωνικού φαινομένου της αυτοδικίας το οποίο μπορεί να εκθέσει διεθνώς τη χώρα μας. 

Το δεύτερο σκέλος απευθύνεται στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάδη και περιλαμβάνει μία σειρά από αναρτήσεις στο facebook και ζητά να ερευνηθούν αυτά με τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αδικήματα, όπως η διάπραξη εγκλημάτων βιαιοπραγίας ή διχόνοια, εγκληματική οργάνωση, απειλή διάπραξης εγκλημάτων, προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας και  μισαλλόδοξη ρητορική. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top