Σέρρες: Χούλιγκαν χτύπησαν αστυνομικό με ρόπαλο και τον άφησαν ανάπηρο

Αναβλήθηκε η δίκη για το περιστατικό του 2015 από συμπλοκή οπαδών

Χούλιγκαν

Αναβλήθηκε η εκδίκαση στο Εφετείο Θεσσαλονίκης της υπόθεσης άγριου χουλιγκανισμού στις Σέρρες, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, τον Μάρτιο του 2015 με δράστες νεαρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Τα θύματα ήταν δύο οπαδοί του Άρη, ένας εκ των οποίων, 33χρονος αστυνομικός, υπέστη μόνιμη αναπηρία έπειτα από χτυπήματα με ρόπαλο στο κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξημερώματα Σαββάτου, τον Μάρτιο του 2015, ο 33χρονος αστυνομικός και ο 34χρονος φίλος του, επέστρεφαν από διασκέδαση σε κατάσταση μέθης.

Φώναζαν υβριστικά συνθήματα σε βάρος του ΠΑΟΚ, ενώ χτύπησαν και την πόρτα του συνδέσμου του ΠΑΟΚ, κάτι που ενόχλησε τέσσερις νεαρούς, ηλικίας από 20 έως 25 ετών.

Οι δύο εξ αυτών χτύπησαν με ρόπαλα τους παθόντες, ενώ σε πράξεις βιαιότητας και με γροθιές και κλωτσιές επιδόθηκαν και οι άλλοι δύο.

Το περιστατικό που σημειώθηκε κοντά στα γραφεία του συνδέσμου φίλων του ΠΑΟΚ στις Σέρρες ήταν τόσο σοβαρό που είχε ως συνέπεια ο αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και υπηρετούσε στην Αθήνα, να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, να υποβληθεί σε χειρουργείο για να αφαιρεθεί αιμάτωμα από τον εγκέφαλό του και τελικά να μείνει ακινητοποιημένος με μόνιμη αναπηρία.

Ο φίλος του δέχθηκε, επίσης, άγρια επίθεση, που του άφησε αναπηρία της τάξεως του 25% και σοβαρούς τραυματισμούς σε πολλά μέλη του σώματος, όπως και στο πρόσωπο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top