Συγκλονίζει η σύζυγος του Έλληνα που «έφυγε» από κορωνοϊό στο Μεξικό

Τι λέει αποκλειστικά στο Star για τον τρόπο ταφής του

Τραγικές στιγμές ζει εδώ και λίγες ώρες η κυρία Ιωάννα Μαυρογένη που έχασε τον σύζυγό της από κορωνοϊό μόλις στα 46 του χρόνια. Ο άνδρας της είχε εγκλωβιστεί στο Μεξικό και τώρα ανησυχεί πώς θα καταφέρει να γυρίσει πίσω τη σορό του, ώστε να τον κηδέψει.

Κορωνοϊός: Νεκρός ο 46χρονος Έλληνας ναυτικός που νοσηλευόταν στο Μεξικό

Για την Ιωάννα Μαυρογένη ο χρόνος σταμάτησε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ένα τηλεφώνημα από το Μεξικό της έφερε την είδηση ότι ο σύζυγός της δεν άντεξε από τον κορωνοϊό. 

«Πέρα από την ανακοίνωση χθες δεν με έχει πάρει κανείς. Δεν πρέπει να έρθει στην Ελλάδα και οι γονείς του αυτό θέλουν. Είναι ασύλληπτο να σκεφτώ αυτό που έχει γίνει. Έχω και πολλά «γιατί» και πολλά ερωτηματικά. Ακολουθήθηκαν αυτά που έπρεπε να ακολουθηθούν; Ακολούθησαν το πρωτόκολλο το ιατρικό που έπρεπε;», αναφέρει η σύζυγος του 42χρονου αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

Κορωνοϊός: «Έφυγε» από τη ζωή Έλληνας δημοσιογράφος που ζούσε στο Παρίσι

«Όταν σκέφτομαι λέω δεν είναι δυνατόν θεωρώ ότι όλο αυτό είναι ένα κακό αστείο, ένα κακόγουστο αστείο και όλα θα αλλάξουν και όταν πάω να συνειδητοποιήσω τι γίνεται παγώνω», προσθέτει συγκλονισμένη. 

Θύμα του κορωνοϊού 57χρονος Έλληνας και πατέρας τεσσάρων παιδιών στην Γερμανία 

Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε ένας ακόμη Έλληνας στη Γερμανία. Ο Κώστας ήταν 57 ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Κάθε καλοκαίρι που έκανε διακοπές στην τόπο καταγωγής του έλεγε σε συγγενείς και φίλους ότι θέλει να τον θάψουν στον τόπο του, όμως λόγω κορωνοϊού η κηδεία θα γίνει στη Γερμανία. 

Όπως λέει στο Star φίλος του 57χρονου, το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορεί να γίνει ταφή στην Ελλάδα και θα παραμείνει στη Γερμανία.

Εγκλωβισμένοι δεκάδες Έλληνες εκτός χώρας λόγω κορωνοϊού

Εξαιτίας του κορωνοϊού πολλοί είναι οι Έλληνες που έχουν εγκλωβιστεί σε Μεξικό, Περού και Αυστραλία.

Ο κύριος Γιάννης Αντωνακόπουλος, 73 ετών, έχει αποκλειστεί επί της ουσίας στην Βραζιλία. Όπως ανέφερε, είχε βγάλει εισιτήρια επιστροφής στις 15 Απριλίου, όμως τον πρόλαβαν… οι απαγορεύσεις.

«Έχω εγκλωβιστεί εδώ και άλλαξα το εισιτήριό μου, αφού δεν μπορούσα να φύγω τώρα για την 1η Ιουνίου, με την ελπίδα ότι κάτι θα έχει καλυτερεύσει μέχρι τότε. Εδώ αρχίζει τώρα η έξαρση, εγώ δεν γνωρίζω το σύστημα υγείας, δεν ξέρω τι γίνεται. Είμαι 73 ετών, δεν έχω υποκείμενα νοσήματα», αναφέρει από τη Βραζιλία ο 73χρονος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top