O κορωνοϊός «χτυπά» και τη διασκέδαση - Κρίση για θέατρα, καφέ και σινεμά

Αναστέλλονται πρεμιέρες, ακυρώνονται εκδηλώσεις

Ο κορωνοϊος «χτυπά» θέατρα, σινεμά και επιχειρήσεις εστίασης. Όπως δείχνουν τα στοιχεία και του σαββατοκύριακου, πολλές εκδηλώσεις αναβάλλονται η μία μετά την άλλη, και οι επιχειρηματίες κάνουν λόγο για πρωτοφανές φαινόμενο. 

Κορωνοϊός: Αναστολή ΦΠΑ και οφειλών σε εφορία για 4 μήνες

Διχασμένοι και παγωμένοι είναι οι άνθρωποι της εστίασης και της τέχνης, καθώς πολλές θεατρικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατεβάζουν πρόωρα αυλαία λόγω του κορωνοϊού ή μειώνουν τις ημέρες των παραστάσεων. Ακόμη και η Εθνική Λυρική Σκηνή ανέστειλε τις παραστάσεις της, ενώ η κίνηση στα περισσότερα θέατρα είναι μειωμένη. 

Σε κατρακύλα οι τιμές του πετρελαίου λόγω κορωνοϊού

Τα γκρουπ, τα ΚΑΠΗ και οι σχολικές εκδρομές έχουν ακυρώσει κάθε προγραμματισμένη έξοδο σε αυτά, όσο παραγωγοί, ηθοποιοί, τεχνικοί παίρνουν μέτρα, απολυμαίνουν χώρους και παρακολουθούν με αγωνία το αν θα υπάρξει ή όχι κάποια καθολική απόφαση από το υπουργείο υγείας. Πολλοί Έλληνες γυρνούν την πλάτη και στο σινεμά φοβούμενοι τον ιό.

Χωρίς την παρουσία θεατών η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας λόγω κορωνοϊού

Για πρωτοφανές φαινόμενο με πτώση πάνω από 50% και άδειες αίθουσες μιλούν ιδιοκτήτες συνοικιακών κινηματογράφων.

Ο κορωνοϊός χτύπησε και τα μπουζούκια. Πολλά σχήματα ολοκλήρωσαν νωρίτερα τις φετινές εμφανίσεις τους βλέποντας τα κρούσματα στην χώρα μας να αυξάνονται. 

Μεγάλη η πληγή και για τα καφέ και τα εστιατόρια. Επιχειρηματίες μιλούν για πτώση πάνω από 40% σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top