Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Απολογούνται στον ανακριτή τα τρία αδέλφια

Με 13 μαχαιριές έπεσε νεκρός ο 45χρονος

Στην τέταρτη τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης καταθέτουν εδώ και λίγη ώρα τα τρία αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. 

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε και ο τέταρτος αδελφός

Πρώτος πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου ο 17χρονος αδελφός και θα ακολουθήσουν ο 20χρονος, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε τον άτυχο 45χρονο, αλλά και ο 32χρονος, ο οποίος εργαζόταν στο κατάστημά του και είχε απολυθεί λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία. 

Θεσσαλονίκη: 13 μαχαιριές εντόπισε ο ιατροδικαστής στη σορό του 45χρονου

Ο τέταρτος αδελφός, ο οποίος κατηγορείται επίσης, παραδόθηκε χθες στις αρχές και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στην ίδια ανακρίτρια. 

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Ήταν ατύχημα», λένε οι δράστες

Όλοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού, ενώ επιπλέον ο 20χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου. Ο 32χρονος ντελιβεράς μαζί με τα τρία του αδέλφια που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πήγαν στο κατάστημα του 45χρονου για να του ζητήσουν τον λόγο για την απόλυση του πρώτου.

Ακολούθησε καβγάς και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα ο 20χρονος αδελφός να βγάλει έναν σουγιά που είχε πάνω του και να μαχαιρώσει το θύμα. Μια μαχαιριά στην καρδιά ήταν αυτή που στάθηκε μοιραία για τον άτυχο άνδρα, ο οποίος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. 

Ο 32χρονος και ο 17χρονος ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν το θύμα και πως δεν γνώριζαν ότι ο αδελφός τους είχε πάνω του σουγιά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top