Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της απαγωγής των δύο αγοριών στη Λάρνακα

Οδηγείται σήμερα στο δικαστήριο ο δράστης

Καρέ καρέ έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας στη Λάρνακα την απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών από την αυλή του σχολείου τους. 

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Sigmalive φαίνεται ο άνδρας να προπορεύεται των παιδιών κι εκείνα να τον ακολουθούν. 

Στο δικαστήριο οδηγείται ο απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών στη Λάρνακα

Απαγωγή Κύπρου: «Κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω» - Η μαρτυρία του 11χρονου

Ο 35χρονος απαγωγέας οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του.

(Τα δύο αγοράκια που έπεσαν θύματα απαγωγής στη Λάρνακα)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης κατάγεται από τη Λευκωσία και τελευταία διέμενε στη Λάρνακα. Είναι προγραμματιστής ιστοσελίδων και στο διαμέρισμά του, όπου ανακρινόταν, ομολόγησε την απαγωγή, λέγοντας ότι το έκανε για να ζητήσει λύτρα. 

Απαγωγή στην Κύπρο: Υπάρχει κύκλωμα πίσω από τον δράστη;

Κύπρος:Βρέθηκαν τα δύο 11χρονα παιδιά που είχαν απαχθεί-Συνελήφθη ο δράστης

Ωστόσο δεν έγινε πιστευτός από τους ανακριτές, οι οποίοι κατέσχεσαν προσωπικά του αντικείμενα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τηλέφωνα, αναζητώντας απαντήσεις για τα κίνητρα της απαγωγής. 

Εκτιμούν ότι στόχος του δεν ήταν τα λύτρα, αφού δεν επικοινώνησε με τους γονείς, ενώ δεν επιβεβαιώνεται η εμπλοκή δεύτερου προσώπου στην απαγωγή. 

Το χρονικό της απαγωγής

Ο 35χρονος εμφανίστηκε στα παιδιά ως ο νέος τους δάσκαλος και ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρουν κάποια βιβλία από το αυτοκίνητό του.

Απαγωγή στην Κύπρο: «Τα παιδιά φαίνονταν ναρκωμένα»

Το τέλος του μαρτυρίου ήρθε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός γείτονα του 35χρονου, ο οποίος ταίριαξε τα χαρακτηριστικά που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με αυτά του δράστη, ενώ του είχε φανεί ύποπτο το γεγονός ότι άλλαζε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του. 

Ο γείτονας ειδοποίησε τον αδελφό του και μαζί ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία πήγε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου διέμενε ο 35χρονος για να κάνουν έλεγχο. 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο πάρκινγκ ένα γκρίζο Nissan Sunny, το οποίο έμοιαζε με αυτό που είχαν περιγράψει οι αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ο γείτονας του είπε ότι ο ύποπτος προχθές φορούσε μπερέ, που ταίριαζε με την περιγραφή που είχαν δώσει μάρτυρες. 

Τα παιδιά βρέθηκαν σε ένα υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, ταλαιπωρημένα, κάτι που οδήγησε αρχικά στο συμπέρασμα ότι ήταν ναρκωμένα.

Ωστόσο η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι τα παιδιά δεν είχαν ναρκωθεί, αλλά είχαν ταλαιπωρηθεί από την αφυδάτωση. 

Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο δράστης είχε δώσει στα παιδιά λεμονάδα με ηρεμιστικά, ώστε να μην αντιδράσουν και να κοιμηθούν. 

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λάρνακας, όπου εργάζονταν οι γονείς τους και μετά από πολύωρες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία τους και δεν είχαν εξωτερικές κακώσεις. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top