Πάσχα 2017: Αναλυτική πρόγνωση ΚΑΙΡΟΥ – Ποιοι πρέπει να προσέχουν

Αλλάζει το σκηνικό μετά το σούβλισμα του οβελία - Τι είπε στο Star o μετεωρολόγος, Μανώλης Ανανδρανιστάκης-Πρώτη ανάρτηση: 14-04-2017 21:54

Με καλό καιρό θα κυλήσουν οι επόμενες ώρες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. 

Όπως είπε ο μετεωρολόγος, Μανώλης Ανανδρανιστάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, «ο καιρός θα είναι αρκετά καλός το Πάσχα, αλλά από Δευτέρα αναμένουμε αλλαγή του σκηνικού».

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα παραμείνει καλός με λίγη αραιή συννεφιά, κυρίως τις νυχτερινές ώρες. Το μεσημεράκι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και στις πιο ορεινές περιοχές θα  σημειωθούν  σποραδικές μπόρες και λίγες καταιγίδες, όμως τα φαινόμενα θα είναι τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας.

Οι άνεμοι θα παραμείνουν νότιοι 3-4  μποφόρ και έτσι η θερμοκρασία θα είναι υψηλή για την εποχή 25-27 βαθμοί κελσίου. 

Στην Αθήνα η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 25 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Θεσσαλονίκη τους 22 βαθμούς κελσίου. 

Από το βράδυ της Κυριακής όμως ο καιρός αλλάζει... 

Δευτέρα του Πάσχα 

Ο καιρός θα είναι άστατος με συννεφιά κατά περιόδους. Όσοι ταξιδεύουν θα πρέπει να προσέχουν, καθώς θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας. 

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλύτερος και ίσως να μην βρέξει καθόλου σε αυτές τις περιοχές. 

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ως 5 μποφόρ. «Όσοι ταξιδεύουν με πλοίο δεν θα έχουν πρόβλημα», είπε ο μετεωρολόγος, Μανώλης Ανανδρανιστάκης , τονίζοντας πως η θερμοκρασία θα πέσει 2-3 βαθμούς. 

Στην Αθήνα περιμένουμε βροχή το μεσημεράκι και το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν βροχές από το πρωί της Δευτέρας και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19-20 βαθμούς κελσίου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top