ΟΡΓΗ μάνας Φύσσα για αποφυλάκιση Ρουπακιά: "Ξεσκίστηκε η καρδιά μας για άλλη μια φορά"

Σφοδρές αντιδράσεις για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

ΟΡΓΗ μάνας Φύσσα για αποφυλάκιση Ρουπακιά: "Ξεσκίστηκε η καρδιά μας για άλλη μια φορά"

​Όσο και αν όλοι οι παράγοντες της δίκης της Χρυσής Αυγής αναγνωρίζουν ότι η αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά είναι σύμφωνη με το νόμο, κανείς από την πλευρά της οικογένειας του Παύλου Φύσσα δεν μπορεί να το χωνέψει, ειδικά η μητέρα του Μάγδα.

«Ξεσκίστηκε η καρδιά μας για άλλη μια φορά. Δεν δικάζεται κανείς άλλος όπως δικαζόμαστε εμείς. Ο πόνος δεν σταματά ούτε στιγμή, ούτε η απώλεια. Για εμάς ήταν αναμενόμενο. Όμως κάτι πρέπει να γίνει για να συνεχιστεί η δίκη και να είναι όλοι οι κατηγορούμενοι εκεί, γιατί μέχρι τώρα, όποιος θέλει έρχεται. Θέλουμε να τιμωρηθούν οι δράστες» σημειώνει η ίδια σε συνέντευξή της στη Real News.

Στον βασικό κατηγορούμενο Γιώργο Ρουπακιά, έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης από την χώρα, του κατ’ οίκον περιορισμού και της μετακίνησης προς το δικαστήριο συνοδεία αστυνομικών.

Σκληρή ανακοίνωση για την καθυστέρηση της δίκης εξέδωσαν και οι δικηγόροι των Αιγύπτιων ψαράδων που ξυλοκοπήθηκαν από μέλη της Χρυσής Αυγής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ

Η αργοπορία των κρατικών μηχανισμών να εξαρθρώσουν την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και να τιμωρήσουν τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των εγκληματικών της ενεργειών υπήρξε σκανδαλώδης. Εξαιτίας αυτής της κρατικής αδράνειας, θρηνούμε σήμερα θύματα της ναζιστικής βίας, με πρώτους τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν.

Η δίκη έχει διακοπεί από τις αρχές Δεκεμβρίου λόγω της αποχής των δικηγόρων σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top