Επαναληπτικές εκλογές: Ο Γ. Αμανατίδης περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

«Θα κανω ό,τι μπορώ ώστε η Δυτική Μακεδονία να γίνει καλύτερη»

Τα πρώτα αποτελέσματα του β' γύρου των δημοτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νικητής της αναμέτρησης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος και πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος έλαβε 56,72% έναντι του σημερινού περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, ο οποίος στηρίχθηκε από τη ΝΔ και έλαβε 43,65%.

Ο Γιώργος Αμανατίδης, καταχειροκροτούμενος από φίλους και μέλη της παράταξής του στο εκλογικό του κέντρο στην Κοζάνη, δήλωσε ότι το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει ότι «κέρδισε η Δυτική Μακεδονία, ότι σήμερα κερδίσαμε τα όνειρά μας. Είμαστε μια ομάδα που πιστέψαμε στις δυνατότητες των ανθρώπων της Περιφερείας μας, ότι μπορεί ότι ο τόπος μας να πάει καλύτερα κι ενώσαμε τις δυνάμεις μας να πάμε όλοι μαζί».

Τόνισε ότι «για να έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειές μας έπρεπε να έχουμε συμμάχους. Συμμαχήσαμε άνθρωποι από διαφορετικές περιοχές, με διαφορετικές επαγγελματικές ιδιότητες, δώσαμε έμφαση στα καθημερινά και σημασία και στα μεγάλα. Συναντήσαμε τους νέους ανθρώπους, τους είπαμε τι σκεφτόμαστε για τους ιδίους και το μέλλον τους. Τους είπαμε αλήθειες, τους κοιτάξαμε στα μάτια και τους ζητήσαμε να μας εμπιστευθούν».

Κατέληξε λέγοντας ότι «αυτό που έγινε σήμερα είναι μια νίκη των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Η περιοχή μας έχει μεγάλες δυνατότητες και θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε για να γίνει καλύτερη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top