Volvo: Πρόσκληση για προσλήψεις στον τομέα της τεχνολογίας

Η επένδυση στην τεχνολογία γίνεται και στην Πολωνία

Volvo προσλήψεις τεχνολογία Πολωνία

Η Volvo Cars ανακοινώνει ότι προγραμματίζει να ανοίξει έναν εντελώς νέο kόμβο tεχνολογίας στην Κρακοβία, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας. Πρόκειται για ένα σημαντικό κέντρο ανάπτυξης λογισμικού που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις στρατηγικές μας φιλοδοξίες να είμαστε μία εταιρεία αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως το 2030 και μία ηγετική δύναμη στις νέες τεχνολογίες, με έμφαση στην ανάπτυξη λογισμικού εσωτερικά.

Ο κόμβος τεχνολογίας θα επιφορτιστεί πλήρως με την ευθύνη ανάπτυξης σημαντικών και ολοκληρωμένων λειτουργιών στα νέα  αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Οι μηχανικοί  στην Κρακοβία θα αποτελούν μέρος της διεθνούς δεξαμενής ταλέντων , ενισχύοντας τον ρυθμό με τον οποίο καινοτομούν μέσω της εξέλιξης λογισμικού σε πεδία που η Volvo Cars θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικά - από ζωτικές τεχνολογίες για την ασφάλεια που βασίζονται στην κατανόηση σε βάθος των αιτιών πρόκλησης ατυχημάτων, έως αλγόριθμων για την αντίληψη και την υποβοήθηση του οδηγού, καθώς και λογισμικού για την αυτόνομη οδήγηση.

Άλλες σημαντικές προκλήσεις για τους μηχανικούς περιλαμβάνουν την ανάπτυξη λειτουργιών συνδεσιμότητας επόμενης γενιάς ή την υποστήριξη ολόκληρου του έργου ανάπτυξης λογισμικού μέσω της ανάλυσης δεδομένων. «Εάν επιθυμείτε να μας βοηθήσετε να σχηματίσουμε το μέλλον της κινητικότητας, οι νέες μας εγκαταστάσεις στην Κρακοβία σας περιμένουν.» τονίζει η εταιρεία..

Πρόθεσή είναι ο νέος κόμβος τεχνολογίας να λειτουργήσει έως το τέλος του τρέχοντος έτους, με δυναμικό περίπου 120 ειδικοτήτων. Έως τα μέσα της δεκαετίας, στοχεύει να απασχολεί 500 με 600 ανθρώπους στην Κρακοβία, οι οποίοι θα συμπληρώνουν και θα συνεργάζονται με τους κεντρικούς κόμβους στη Σουηδία και την Κίνα, καθώς και με τους άλλους τεχνολογικούς κόμβους μας ανά τον κόσμο.

Όπως προκύπτει και από το αμιγώς ηλεκτρικό SUV  Volvo EX90, που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, η αυτοκινητοβιομηχανία μεταβάλλεται με ραγδαίο ρυθμό και τα προσεχή αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητά θα καθορίζονται στο σύνολό τους από το λογισμικό τους.

Το Volvo του μέλλοντος θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, θα διατίθεται όλο και περισσότερο μέσω online καναλιών πώλησης, θα ελέγχεται από εξαιρετικά προηγμένους κεντρικούς υπολογιστές οι οποίοι θα τρέχουν λογισμικό που έχει εξελιχθεί εσωτερικά και θα γίνεται καλύτερο με την πάροδο του χρόνου χάρη στις τακτικές ασύρματες (over-the-air) αναβαθμίσεις.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top