Η νέα BMW M4 Cabrio στην Ελλάδα

Μια κούκλα για λίγους

Η νέα BMW M4 Cabrio στην Ελλάδα
Η νέα BMW M4 Cabrio η κούκλα της Βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα κάνει «πασαρέλα» στις εκθέσεις επί Ελληνικού εδάφους στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα στις αρετές που θα …ξεδιπλώσει θα είναι και η αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή τριών κομματιών που θα ανοίγει μέσα σε 20 δευτερόλεπτα και με ταχύτητα μέχρι 18 χλμ./ώρα.

Στα «χαρίσματα» της θα περιλαμβάνονται Active M Differential, με ανθρακονήματα φρένα με τακάκια ειδικής πάστας και χρυσαφί δαγκάνες, και ανάρτηση Adaptive M με οδηγικές ρυθμίσεις: Comfort, Sport και Sport+

Στην «καρδιά « της θα υπάρχει 3λιτρος 6κύλινδρος σε σειρά κινητήρας TwinPower Turbo με απόδοση 431 ίππους και 56,1 κιλά ροπής . Στην βασική έκδοση ο κινητήρας θα συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ενώ θα υπάρχει με έξτρα χρέωση αυτόματο διπλόδισκο 7τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων M-DCT .

Η νέα «ανοιχτή» BMW έχει μειωμένο βάρος καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί στο αμάξωμα ανθρακονήματα και αλουμίνιο με αποτέλεσμα να «πιάνει» τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα , με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση είναι 8,7 λίτρα/100 χλμ. με εκπομπές CO2 204 γρμ./χλμ.

Για να κυκλοφορήσεις την «κούκλα» από την Βαυαρία χρειάζεσαι 121200 ευρώ για την βασική πλούσια όμως έκδοση.

Βαγγέλης Γκούμας




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top