Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος πρόεδρος του Παναθηναϊκού

Θετικά σχόλια από το σύνολο των φιλάθλων

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος πρόεδρος του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ανακοινώθηκε και από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, με την οποία συμφωνεί απολύτως και ο επίσης μέτοχος του Παναθηναϊκού κ. Παύλος Γιαννακόπουλος.

Η τοποθέτηση του κ. Κωνσταντόπουλου στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας των «πρασίνων» αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή, η οποία δέχεται ήδη τις θετικές κρίσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο Νίκο Κωνσταντόπουλο και ανακοίνωσε την επιστροφή του στα διοικητικά θέματα του Παναθηναϊκού.

«Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου του Δ.Σ. με την ανάδειξη στο αξίωμα αυτό του Νίκου Κωνσταντόπουλου. Του εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει με γνώμονα την επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού», είπε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης .

Και πρόσθεσε: «Από σήμερα επανέρχομαι στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, θεωρώντας ότι είναι σκόπιμο να μετέχουν οι μέτοχοι της ομάδας. Με τον τρόπο αυτό και με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού θα επιλύονται, με την συμμετοχή όλων, εντός του ΔΣ, τα ζητήματα που προκύπτουν. Καλώ και τους υπόλοιπους μετόχους να πράξουν το ίδιο. Κοινός στόχος όλων οφείλει να είναι, πέρα από τις αυτονόητες αγωνιστικές επιτυχίες, η διασφάλιση της ενότητας και του κύρους του συλλόγου».

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι «ο Αθλητισμός αποτελεί έναν πολύ σημαντικό τομέα της κοινωνίας των πολιτών και βρίσκεται σε αλληλεπίδραση με πολλούς άλλους τομείς. Η εξυγίανση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου βοηθάει στην αναδημιουργία της χώρας. Την πρόταση αυτή του Παναθηναϊκού την αντιλαμβάνομαι ως πρόθεση να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια».

Πρόσθεσε επίσης ότι «η συλλογικότητα αποτελεί προϋπόθεση για να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στον δρόμο των επιτυχιών. Με ιδιαίτερη συναίσθηση ευθύνης θέλω να διατυπώσω την άποψη, ότι οι επιτυχίες που είχε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο πρέπει να συνεχιστούν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top