Χάκερς την «έπεσαν» στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση

Στο «στόχαστρο» χάκερς μπήκε το Σαββατοκύριακο η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, αλλά δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μέσα στο ΣΚ έγινε κακόβουλη προσπάθεια τροποποίησης της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΟΚ, www.basket.gr

Η ομαλή της λειτουργία έχει επανέλθει, αλλά οι διακομιστές πληροφόρησης των παρόχων, δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα (είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία, η οποία γίνεται κάθε 12ωρο..), για αυτό και αν γίνει αναζήτηση της ιστοσελίδας της ΕΟΚ στην γνωστή μηχανή αναζήτησης Google, τα αποτελέσματα δεν είναι τα σωστά και κατευθύνουν σε λάθος – ακατάλληλες για ανηλίκους ιστοσελίδες.

Σε οποιοδήποτε περιηγητή (browser) χρησιμοποιείτε, αν πληκτρολογήσετε στην γραμμή διεύθυνσης , την διεύθυνση της ιστοσελίδας της ΕΟΚ, www.basket.gr, θα μεταβείτε με πλήρη ασφάλεια.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη.
omospondia.jpg


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top