ΘΛΙΨΗ! Πέθανε ο Φρέντυ Σερπιέρης

Η ελληνική Ιππασία θρηνεί τον πατέρα της

ΘΛΙΨΗ! Πέθανε ο Φρέντυ Σερπιέρης
Άλλος ένας άνθρωπος του αθλητισμού απεβίωσε αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο χώρο.Ο λόγος για τον Φρέντυ Σερπιέρης, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 78 ετών.

Διετέλεσε Πρόεδρος και ταμίας του ΣΕΓΑΣ, ενώ ως αθλητής της Ιππασίας, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, Βαλκανιονίκης και επίσης πρόεδρος της επιτροπής ιππασίας που υπαγόταν στο ΣΕΓΑΣ καθώς και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ο γιος της πρωταθλήτριας Γαλλίας και Ολυμπιονίκη το 1924 στο τένις, Ντιντί Βλαστού, διετέλεσε Α΄ αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας, μέλος, αντιπρόεδρος και πρόεδρος (1975 - 1983, 1990 - 1995) του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ταμίας και πρόεδρος (1984) του ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος της Νέας Αθλητικής Κίνησης (1984 - 1989) και επίτιμος αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας ενώ με δικές του ενέργειες απέκτησε η Ελληνική ιππασία τον χώρο της Μαρκόπουλο.

Το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους δικούς του και αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη συνεδρίασή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top