Τζόρτζεβιτς:«Έτοιμοι να παλέψουμε και να παίξουμε έξυπνα, με αυτοπεποίθηση»

Εν όψει της μάχης με την Λαμποράλ

Τζόρτζεβιτς:«Έτοιμοι να παλέψουμε και να παίξουμε έξυπνα, με αυτοπεποίθηση»
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για Βιτόρια, εκεί όπου την Τετάρτη ξεκινούν οι «μάχες» των play-offs της Εuroleague με τη Λαμποράλ Κούτσα. O Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Αντώνης Φώτσης μίλησαν για τις εν λόγω αναμετρήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

«Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε σε μια σειρά playoffs. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή, για κάθε ριμπάουντ… Γιατί όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας και η ομάδα που θα τα καταφέρει όλα αυτά τα πράγματα θα κερδίσει τη σειρά. Οι αντίπαλοί μας είναι πραγματικά καλοί και από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να παίξουμε έξυπνα, με αυτοπεποίθηση» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Ο Αντώνης Φώτσης, εκπροσωπώντας τους παίκτες, είπε: «Είμαστε στα playoffs και τα πράγματα είναι διαφορετικά από την κανονική περίοδο ή το Top 16. Θα πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε καλά πως οι αντίπαλοί μα�� είναι πολύ καλοί, παίζουν στην έδρα τους και έχουν ενθουσιασμό, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και έτοιμοι να παίξουμε έξυπνα και να πολεμήσουμε». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top