Ο Ντεμικέλις παραδέχθηκε την εμπλοκή του σε στοιχήματα

Ο Αργεντινός διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι το έκανε 12 φορές μέσα σε μια εβδομάδα

Ο Ντεμικέλις παραδέχθηκε την εμπλοκή του σε στοιχήματα

Ο Αργεντινός διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι Μάρτιν Ντεμικέλις, κλήθηκε σε απολογία από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και παραδέχθηκε πως στοιχημάτισε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, δώδεκα φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα για το θέμα, σχετικά με την τέλεση αδικημάτων του Αργεντινού διεθνή αμυντικού, βάσει του πειθαρχικού κώδικα.

Ο 35χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής για την κάκιστη απόδοσή του στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, όπου οι «πολίτες» γνώρισαν εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Γιουνάιτεντ, είχε περιθώριο να απολογηθεί μέχρι χθες και λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία, ο δικηγόρος του παραδέχθηκε πως ο πελάτης του είχε παίξει τα συγκεκριμένα στοιχήματα, κάτι που σημαίνει πως κινδυνεύει με πολύμηνο αποκλεισμό.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως, ο Ντεμικέλις έχει δηλώσει ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί απ�� την ενεργό δράση το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top